Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

2021 YILI BAKIRKÖY'ÜN EN'LERİ...

BAKIRKÖY 19.10.2021 - 15:02, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

2021 YILI BAKIRKÖY'ÜN EN'LERİ...

Gazetemiz, www.tekhabergazetesi.com bugün 9. Yaşına bastı. Yönetim kurulumuzun yaptığı toplantı da, bu seneden başlamak üzere her yıl geleneksel hale getireceğimiz ödül töreni düzenleyerek, ‘’Edebiyat-Ekonomi-Kimya-Biyoloji-Fizik-Barış’’ dallarında başarılı olanlara ödül vereceğiz. Bu yıl ki önceliğimiz, ödüle hak kazananları Bakırköy’den seçmek olacak ve ilerleyen yıllarda seçimleri yurt geneline yayacağız.   2021 Yılı Bakırköy’de Bu Yılın En İyilerini Açıklıyoruz:   Edebiyat Ödülü: “Her Şey Çok Güzel Olacak” sloganıyla yola çıkan ve İstanbul Caddesi ile İncirli Caddesinin gelmişini, geçmişini bizlere aratan çalışmalara imza atan İBB adına Ekrem İmamoğlu hak kazanmıştır.   Ekonomi Ödülü: Aylık 14 bin TL maaşla 15 milyonluk daire almayı başaran, sıfır borçla aldığı belediyeyi 980 milyon borçlu hale getiren belediye başkanı Bülent Kerimoğlu ile yine günlük 5 TL yemek parasıyla karnını doyurmayı başaran belediye işçileri adına Süreyya Doğan hak kazandı.   Kimya Ödülü: Zaten kötü olan Bakırköy’ün Cadde ve sokaklarını, göreve geldikten sonra daha da kötü-berbat hale dönüştürmeyi başaran Cavit Ganiç hak kazandı   Biyoloji Ödülü: Yaptığı başarılı deneyler sonucu İ. Bahri Bellek’i bulan, etkisiz ana muhalefet hücresini keşfederek bunu CHP, AK Parti ve İYİ Parti ilçe başkanları üzerinde deneyerek başarılı sonuçlar alan Bülent Kerimoğlu hak kazandı.   Fizik Ödülü: Gerçekte, toplam 10.000 metrekare deprem toplanma alanını, kağıt üzerinde 734 bin metrekareye çıkaran, sahip olduğu gayrimenkulden aylık 140 bin tl. kira geliri almak yerine o gayrimenkulü şirketine 30 bin TL’ye kiralayıp, şirketinin aynı yeri 130 bin TL’ye başka birine kiralaması ile her ay 100 bin Tl. zarar ederek tüm matematik kurallarını felce uğratıp beyin devrelerimizi yakan Bakırköy Belediyesi kazandı.   Barış Ödülü: "Aynı şeyi tekrar tekrar yapmak ve farklı sonuçlar beklemek deliliktir."  Diyen Albert Einstein’a inat; beş yıl boyunca kötü yönetilmelerine rağmen ikinci beş yılda ‘belki bizle barışır’’ diyerek aynı başkana yeniden şans veren Bakırköy Seçmeni hak kazandı.   Not: Resim kurgudur affola...

Gazetemiz, www.tekhabergazetesi.com bugün 9. Yaşına bastı. Yönetim kurulumuzun yaptığı toplantı da, bu seneden başlamak üzere her yıl geleneksel hale getireceğimiz ödül töreni düzenleyerek, ‘’Edebiyat-Ekonomi-Kimya-Biyoloji-Fizik-Barış’’ dallarında başarılı olanlara ödül vereceğiz. Bu yıl ki önceliğimiz, ödüle hak kazananları Bakırköy’den seçmek olacak ve ilerleyen yıllarda seçimleri yurt geneline yayacağız.

 

2021 Yılı Bakırköy’de Bu Yılın En İyilerini Açıklıyoruz:

 

Edebiyat Ödülü:

“Her Şey Çok Güzel Olacak” sloganıyla yola çıkan ve İstanbul Caddesi ile İncirli Caddesinin gelmişini, geçmişini bizlere aratan çalışmalara imza atan İBB adına Ekrem İmamoğlu hak kazanmıştır.

 

Ekonomi Ödülü:

Aylık 14 bin TL maaşla 15 milyonluk daire almayı başaran, sıfır borçla aldığı belediyeyi 980 milyon borçlu hale getiren belediye başkanı Bülent Kerimoğlu ile yine günlük 5 TL yemek parasıyla karnını doyurmayı başaran belediye işçileri adına Süreyya Doğan hak kazandı.

 

Kimya Ödülü:

Zaten kötü olan Bakırköy’ün Cadde ve sokaklarını, göreve geldikten sonra daha da kötü-berbat hale dönüştürmeyi başaran Cavit Ganiç hak kazandı

 

Biyoloji Ödülü:

Yaptığı başarılı deneyler sonucu İ. Bahri Bellek’i bulan, etkisiz ana muhalefet hücresini keşfederek bunu CHP, AK Parti ve İYİ Parti ilçe başkanları üzerinde deneyerek başarılı sonuçlar alan Bülent Kerimoğlu hak kazandı.

 

Fizik Ödülü:

Gerçekte, toplam 10.000 metrekare deprem toplanma alanını, kağıt üzerinde 734 bin metrekareye çıkaran, sahip olduğu gayrimenkulden aylık 140 bin tl. kira geliri almak yerine o gayrimenkulü şirketine 30 bin TL’ye kiralayıp, şirketinin aynı yeri 130 bin TL’ye başka birine kiralaması ile her ay 100 bin Tl. zarar ederek tüm matematik kurallarını felce uğratıp beyin devrelerimizi yakan Bakırköy Belediyesi kazandı.
 

Barış Ödülü:

"Aynı şeyi tekrar tekrar yapmak ve farklı sonuçlar beklemek deliliktir."  Diyen Albert Einstein’a inat; beş yıl boyunca kötü yönetilmelerine rağmen ikinci beş yılda ‘belki bizle barışır’’ diyerek aynı başkana yeniden şans veren Bakırköy Seçmeni hak kazandı.

 

Not: Resim kurgudur affola...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.