Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CANAN APLANIN DEMOKRASİ ANLAYIŞI...

05.05.2020 - 18:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

CANAN APLANIN DEMOKRASİ ANLAYIŞI...

Eskiden Ali Babanın bir çiftliği vardı. Çiftliğinde kuzular, kediler, tavuklar, inekler musmutlu yaşarlardı. Kimse kimsenin işine karışmazdı. Çiftliğin sahibi haktan-hukuktan-adaletten asla taviz vermez, torpilden hoşlanmazdı. Elbette çiftlik sahibi için emek en yüce değerdi ve kimsenin emeğini yok sayıp ekmeğini elinden alacak alengirli işlere girişmezdi. Offf, of! Ne güzel günlermiş… Bak şimdi çiftlik deyince aklıma İpek Hanım’ın Çiftliği geldi. Çiftliğin sahibi Rahmetli Ümit Kaftancıoğlu’nun kızı Pınar hanım. Pınar Kaftancıoğlu çok başarılı bir iş kadını, bu günlere alnının teriyle, kimseye eyvallah etmeden gelmiş. Fakat Pınar hanımın en büyük şansızlığı, yengesinin Canan Kaftancıoğlu olması… Hani şu Atatürk düşmanı olup CHP İstanbul İl Başkanlığı yapan, Oğuz Kaan Salıcı’nın kurşun askeri Covid Canan… Aman Pınar hanım; siz siz olun, yengenizden torpilli olarak İBB’ye PEYNİR falan satmayın. Vallahi, bunca yıllık emeğinizi heba etmek için Canan apla sizi gözünü kırpmadan yakar. Çünkü onun için, amaca ulaşırken yapılan her tür hukuksuzluk mübahtır.   Canan aplacım, hazır senden söz açılmışken; Türkiye’de corona virüs tehlikesine karşı geniş katılımlı toplantılar bir bir iptal edilirken sen fırsat bu fırsat diyerek, 15 Mart 2020 pazar günü, CHP İstanbul İl Kadın Kolu Kongresini yapmıştın. Hadi virüs falan geçtim de, kadın adaylardan birine ‘’ eğer aday olmaya devam edersen seni e*ek gibi bağırtır, salonda rezil ederim. Aday olmayacaksın’’ dedin mi? Eğer hemcinsine karşı böyle bir tavır sergileyerek bu sözleri sarfettiysen, o koltukta seni kim ve neden tutuyor? Her fırsatta demokrasi nutukları atarken, gerçekten söylediklerine kendin inanıyor musun?   Canan aplacım, senin demokrasi anlayışın; Zaman gazetesini yeniden canlandırıp Ergenekon-Balyoz'u tekrar gündeme getirerek yarım kalan intikamını almak mı? Terörist Sakine Cansız'a özgürce ağıtlar yakmak mı? 24 Nisan’ı soykırım günü olarak anmak mı? CHP’yi vakıfa dönüştürüp verilen görevi tamamlamak mı? Sahi, demokrasi senin için ne demek Canan aplacım?   Not: Bizler, yaşça büyüğümüz olan bayana veya aynı yaşta ki bayanlara kız kardeşimize saygımızı göstermek adına ‘’abla’’ deriz.

Eskiden Ali Babanın bir çiftliği vardı. Çiftliğinde kuzular, kediler, tavuklar, inekler musmutlu yaşarlardı. Kimse kimsenin işine karışmazdı. Çiftliğin sahibi haktan-hukuktan-adaletten asla taviz vermez, torpilden hoşlanmazdı. Elbette çiftlik sahibi için emek en yüce değerdi ve kimsenin emeğini yok sayıp ekmeğini elinden alacak alengirli işlere girişmezdi.

Offf, of! Ne güzel günlermiş… Bak şimdi çiftlik deyince aklıma İpek Hanım’ın Çiftliği geldi. Çiftliğin sahibi Rahmetli Ümit Kaftancıoğlu’nun kızı Pınar hanım. Pınar Kaftancıoğlu çok başarılı bir iş kadını, bu günlere alnının teriyle, kimseye eyvallah etmeden gelmiş. Fakat Pınar hanımın en büyük şansızlığı, yengesinin Canan Kaftancıoğlu olması… Hani şu Atatürk düşmanı olup CHP İstanbul İl Başkanlığı yapan, Oğuz Kaan Salıcı’nın kurşun askeri Covid Canan…

Aman Pınar hanım; siz siz olun, yengenizden torpilli olarak İBB’ye PEYNİR falan satmayın. Vallahi, bunca yıllık emeğinizi heba etmek için Canan apla sizi gözünü kırpmadan yakar. Çünkü onun için, amaca ulaşırken yapılan her tür hukuksuzluk mübahtır.

 

Canan aplacım, hazır senden söz açılmışken; Türkiye’de corona virüs tehlikesine karşı geniş katılımlı toplantılar bir bir iptal edilirken sen fırsat bu fırsat diyerek, 15 Mart 2020 pazar günü, CHP İstanbul İl Kadın Kolu Kongresini yapmıştın. Hadi virüs falan geçtim de, kadın adaylardan birine ‘’ eğer aday olmaya devam edersen seni e*ek gibi bağırtır, salonda rezil ederim. Aday olmayacaksın’’ dedin mi? Eğer hemcinsine karşı böyle bir tavır sergileyerek bu sözleri sarfettiysen, o koltukta seni kim ve neden tutuyor? Her fırsatta demokrasi nutukları atarken, gerçekten söylediklerine kendin inanıyor musun?

 

Canan aplacım, senin demokrasi anlayışın; Zaman gazetesini yeniden canlandırıp Ergenekon-Balyoz'u tekrar gündeme getirerek yarım kalan intikamını almak mı?

Terörist Sakine Cansız'a özgürce ağıtlar yakmak mı?

24 Nisan’ı soykırım günü olarak anmak mı?

CHP’yi vakıfa dönüştürüp verilen görevi tamamlamak mı?

Sahi, demokrasi senin için ne demek Canan aplacım?

 

Not: Bizler, yaşça büyüğümüz olan bayana veya aynı yaşta ki bayanlara kız kardeşimize saygımızı göstermek adına ‘’abla’’ deriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.