Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kütahya Belediyesi'nden petshoplara eğitim

25.11.2022 - 16:59, Güncelleme: 25.11.2022 - 16:59
 

Kütahya Belediyesi'nden petshoplara eğitim

Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ev ve süs hayvanları satışı yapan esnaflara yönelik eğitim semineri düzenlendi.KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından hayvanların korunmasına dair uygulama yönetmeliğinin 13. maddesi kapsamında ev ve süs hayvanları satışı yapan esnaflara yönelik eğitim semineri düzenlendi. Kütahya Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitim semineri, Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü veteriner hekimleri, Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri ile birlikte gerçekleştirildi. Eğitime katılım sağlayan kursiyerlere sertifikalarının verilmesiyle seminer sona erdi.

Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ev ve süs hayvanları satışı yapan esnaflara yönelik eğitim semineri düzenlendi.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından hayvanların korunmasına dair uygulama yönetmeliğinin 13. maddesi kapsamında ev ve süs hayvanları satışı yapan esnaflara yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Kütahya Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitim semineri, Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü veteriner hekimleri, Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri ile birlikte gerçekleştirildi.

Eğitime katılım sağlayan kursiyerlere sertifikalarının verilmesiyle seminer sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.