Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Dr. Karakaya’nın ailesine taziye

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2022 - 17:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Dr. Karakaya’nın ailesine taziye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Kocanın öldürülen Doktor Ekrem Karakayanın ailesini ziyaretinde, anne Zekiye Karakaya ve ağabey Mehmet Murat Karakaya ile telefonda görüştü.ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konyada görev yaptığı hastanede silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Doktor Ekrem Karakaya’nın ailesiyle telefonla görüşerek taziyelerini iletti. İletişim Başkanlığından detayları aktarılan görüşmede, Doktor Karakayanın menfur bir saldırı sonucu vefat etmesinden büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek merhuma Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, doktorlara ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi ve en üst düzeyde cezalandırılması için gereken adımları en güçlü şekilde atmaya devam edeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Kocanın öldürülen Doktor Ekrem Karakayanın ailesini ziyaretinde, anne Zekiye Karakaya ve ağabey Mehmet Murat Karakaya ile telefonda görüştü.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konyada görev yaptığı hastanede silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Doktor Ekrem Karakaya’nın ailesiyle telefonla görüşerek taziyelerini iletti.

İletişim Başkanlığından detayları aktarılan görüşmede, Doktor Karakayanın menfur bir saldırı sonucu vefat etmesinden büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek merhuma Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, doktorlara ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi ve en üst düzeyde cezalandırılması için gereken adımları en güçlü şekilde atmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.