Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Metinada 2 terörist etkisiz!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2022 - 12:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Metinada 2 terörist etkisiz!

Irakın kuzeyindeki Metina Bölgesinde 2 PKKlı terörist daha etkisiz hale getirildi.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Metina Bölgesinde 2 PKKlı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan pyalşımda, terörle ve teröristle mücadelemiz kararlılık, inanç ve yüksek bir motivasyonla devam ettiği kaydedilerek, "Kahraman Mehmetçik, Irakın kuzeyindeki Metina bölgesinde 2 PKKlı teröristi daha etkisiz hâle getirdi" ifadeleri kullanıldı. https://twitter.com/tcsavunma/status/1543870561960529921

Irakın kuzeyindeki Metina Bölgesinde 2 PKKlı terörist daha etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Metina Bölgesinde 2 PKKlı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan pyalşımda, terörle ve teröristle mücadelemiz kararlılık, inanç ve yüksek bir motivasyonla devam ettiği kaydedilerek, "Kahraman Mehmetçik, Irakın kuzeyindeki Metina bölgesinde 2 PKKlı teröristi daha etkisiz hâle getirdi" ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1543870561960529921
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.