Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bilecik Pazaryerinde günübirlikçilerin Küçükelmalı tercihi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2022 - 17:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bilecik Pazaryerinde günübirlikçilerin Küçükelmalı tercihi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçükelmalı Tabiat Parkı hafta sonu günübirlik tatilcilerin gözdesi olmayı sürdürüyor.Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Pazaryeri ilçesine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Küçükelmalı Tabiat Parkı doğası ve eşsiz manzaralarıyla başta Bilecik, Bursa, Eskişehir, İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya ve Kütahya’dan gelen ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor. Hafta sonu geçirmek için Küçükelmalı Tabiat Parkına akın eden vatandaşlar çam ağaçlarının altında piknik yaparken, çocuklar ise oyun parklarına akın etti.

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçükelmalı Tabiat Parkı hafta sonu günübirlik tatilcilerin gözdesi olmayı sürdürüyor.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Pazaryeri ilçesine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Küçükelmalı Tabiat Parkı doğası ve eşsiz manzaralarıyla başta Bilecik, Bursa, Eskişehir, İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya ve Kütahya’dan gelen ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor.

Hafta sonu geçirmek için Küçükelmalı Tabiat Parkına akın eden vatandaşlar çam ağaçlarının altında piknik yaparken, çocuklar ise oyun parklarına akın etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.