Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

HALK TV. BİNASI RUHSATSIZ MI?

GÜNDEM 23.04.2022 - 19:01, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

HALK TV. BİNASI RUHSATSIZ MI?

Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım Halk Tv. mi diye…
Yıllardır kendi televizyonlarında AKP’li belediyeleri ruhsatsız işyerlerine göz yummakla suçlayan Halk Tv.’nin, Bakırköy Fahri Korutürk caddesinde bulunan ve şu an kullanmakta olduğu binanın ruhsatı var mı? Hak-hukuk-adalet sloganını dillerinden düşürmeyen, kendilerinden olmayanı her tür yaftayla itham eden, kendi yanlışlarını görmezden gelerek sadece başkalarının yanlışlarını eleştiren İngiliz menşeli haber kanalı Halk Tv.nin, Bakırköy Belediyesinden ruhsat almadığı-almaya niyeti olmadığı iddia ediliyor… Yangın merdiveni dahi olmayan Halk Tv. binasına, Bakırköy Belediyesinin neden müdahale etmediği, olası bir yangın durumunda çalışanların canına gelecek zararın hesabını kimin vereceği, insan değerinin Halk Tv. için neden bu kadar ucuz olduğu da iddialar arasında. Sayın Kerimoğlu, söz konusu sizin medyanız olunca niye kılınızı kıpırdatmıyorsunuz, neden yandaş damarınız kabarıyor, korkuyor musunuz? Bakırköy Kaymakamı, Bakırköy Belediye Başkanı ve Bakırköy Emniyet Müdürünü, bu iddiaları araştırarak eğer doğruysa yasal süreci bir an önce başlatmaları konusunda göreve davet ediyorum.   Hatırlanacağı üzere, soyadı gibi son derece mahir olan Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroglu'nun daha önce de, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki sit alanı olarak kabul edilen, kıyı kenar çizgisi ihlal edilmiş kaçak işyeri açtığını ve bu açılışa başta CHP Parti Meclisi Üyesi Tahsin Tarhan olmak pek çok CHP'li vekilin katıldığını biliyoruz.
Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım Halk Tv. mi diye…

Yıllardır kendi televizyonlarında AKP’li belediyeleri ruhsatsız işyerlerine göz yummakla suçlayan Halk Tv.’nin, Bakırköy Fahri Korutürk caddesinde bulunan ve şu an kullanmakta olduğu binanın ruhsatı var mı?

Hak-hukuk-adalet sloganını dillerinden düşürmeyen, kendilerinden olmayanı her tür yaftayla itham eden, kendi yanlışlarını görmezden gelerek sadece başkalarının yanlışlarını eleştiren İngiliz menşeli haber kanalı Halk Tv.nin, Bakırköy Belediyesinden ruhsat almadığı-almaya niyeti olmadığı iddia ediliyor…

Yangın merdiveni dahi olmayan Halk Tv. binasına, Bakırköy Belediyesinin neden müdahale etmediği, olası bir yangın durumunda çalışanların canına gelecek zararın hesabını kimin vereceği, insan değerinin Halk Tv. için neden bu kadar ucuz olduğu da iddialar arasında.

Sayın Kerimoğlu, söz konusu sizin medyanız olunca niye kılınızı kıpırdatmıyorsunuz, neden yandaş damarınız kabarıyor, korkuyor musunuz?

Bakırköy Kaymakamı, Bakırköy Belediye Başkanı ve Bakırköy Emniyet Müdürünü, bu iddiaları araştırarak eğer doğruysa yasal süreci bir an önce başlatmaları konusunda göreve davet ediyorum.

 

Hatırlanacağı üzere, soyadı gibi son derece mahir olan Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroglu'nun daha önce de, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki sit alanı olarak kabul edilen, kıyı kenar çizgisi ihlal edilmiş kaçak işyeri açtığını ve bu açılışa başta CHP Parti Meclisi Üyesi Tahsin Tarhan olmak pek çok CHP'li vekilin katıldığını biliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Derya
(07.03.2023 13:06 - #313)
Valla çamur atmak için sıraya girenler yandaşlar şöyle bir bu iktidar döneminde ruhsatsız , yapıların şöyle bir sayımını yapsalar, kaç bin sayfa tutar kimbilir.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.