Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

10 ayrı evin hırsızlık şüphelisi yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2022 - 16:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

10 ayrı evin hırsızlık şüphelisi yakalandı

Niğdenin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar Beldesinde JASAT ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında hırsız yakalandı. Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde Bor İlçesi Kemerhisar Beldesinde 17 Nisan tarihinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak; Kemerhisar Jandarma Komutanlığı ekipleri ve JASAT ekiplerince yapılan çalışmalarda hırsızlık şüphelisi O.E. suçüstü yakalandı. Kemerhisar Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Jandarma Dedektifleri (JASAT) ekipleri hırsızlıklar üzerine yaptığı çalışmalarda belirlediği O.E. isimli şahsı hırsızlık yaparken suçüstü yakalarken, ele geçirilen malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

Niğdenin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar Beldesinde JASAT ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında hırsız yakalandı.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde Bor İlçesi Kemerhisar Beldesinde 17 Nisan tarihinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak; Kemerhisar Jandarma Komutanlığı ekipleri ve JASAT ekiplerince yapılan çalışmalarda hırsızlık şüphelisi O.E. suçüstü yakalandı.

Kemerhisar Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Jandarma Dedektifleri (JASAT) ekipleri hırsızlıklar üzerine yaptığı çalışmalarda belirlediği O.E. isimli şahsı hırsızlık yaparken suçüstü yakalarken, ele geçirilen malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.