Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İBB, BÜYÜKADA DA YEDİ AYDA CAMİ İNŞA ETTİ

ADALAR 22.12.2023 - 17:43, Güncelleme: 22.12.2023 - 17:43
 

İBB, BÜYÜKADA DA YEDİ AYDA CAMİ İNŞA ETTİ

İBB tarafından, Büyükada’daki Nizam Camii’nin restorasyon projesi kapsamında yıkılmasının ardından yerine iki katlı, 200 m2 oturum alanına 35 kadın, 59 erkek kapasitesiyle toplam 94 kişilik yeni cami inşa edildi.
İçerisinde aynı zamanda aşevi de bulunan ve sadece 7 ay gibi çok kısa sürede bitirilen Büyükada’daki Nizam Camii’nin bugün açılışı yapıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı açılışa, İBB Genel Sekreter yardımcısı, daire başkanları, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Haydar Karasu ve CHP Adalar Belediye başkan adayı Ercan Akpolat ile çok sayıda Adalı katılım sağladılar. İmamoğlu ve beraberindekiler Cuma namazını yeni açılan camide kıldıktan sonra, dışarıda misafirlere lokma ve şerbet dağıtımı yapıldı. Ekrem İmamoğlu burada basına yaptığı açıklama da, ’Depreme dayanıksız olan Büyükada’daki 1960 yapımı Nizam Camii’nin yerine çok kısa süre içinde modern bir ibadethane inşa ettik. Cuma namazı ile ibadete tekrar başlayan camiinin açılışına her cemaatten, her inançtan insanlarımız katıldı. Büyükada'ya hayırlı uğurlu olsun’ dedi.
İBB tarafından, Büyükada’daki Nizam Camii’nin restorasyon projesi kapsamında yıkılmasının ardından yerine iki katlı, 200 m2 oturum alanına 35 kadın, 59 erkek kapasitesiyle toplam 94 kişilik yeni cami inşa edildi.

İçerisinde aynı zamanda aşevi de bulunan ve sadece 7 ay gibi çok kısa sürede bitirilen Büyükada’daki Nizam Camii’nin bugün açılışı yapıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı açılışa, İBB Genel Sekreter yardımcısı, daire başkanları, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Haydar Karasu ve CHP Adalar Belediye başkan adayı Ercan Akpolat ile çok sayıda Adalı katılım sağladılar.

İmamoğlu ve beraberindekiler Cuma namazını yeni açılan camide kıldıktan sonra, dışarıda misafirlere lokma ve şerbet dağıtımı yapıldı.

Ekrem İmamoğlu burada basına yaptığı açıklama da, ’Depreme dayanıksız olan Büyükada’daki 1960 yapımı Nizam Camii’nin yerine çok kısa süre içinde modern bir ibadethane inşa ettik. Cuma namazı ile ibadete tekrar başlayan camiinin açılışına her cemaatten, her inançtan insanlarımız katıldı. Büyükada'ya hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.