Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

‘YOK ARTIK’, Demeyin…

BAKIRKÖY 20.09.2021 - 11:27, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

‘YOK ARTIK’, Demeyin…

Gazetemize aktarılan iddialar, Akıl Oyunları filmine taş çıkaracak cinsten. Bakırköy Belediyesinde yaşandığı iddia edilen gelişmeler ne, gelin beraber okuyalım.
Değerli okurlar; İ. Bahri Bellek’i, kim olduğunu bilmeyenler için kısaca tanıtarak yazıma başlayacağım. Kendisi Bakırköy belediye başkan yardımcısı. BYUAŞ yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda belediye adına BAKPER’den sorumlu. Hani sizler ve bizler AK Partili bazı yöneticileri iki-üç maaş birden alıyor diye eleştiriyoruz ya… hah, işte Bahri beyimiz onların CHP’li versiyonu… Bu kısa tanıtımdan sonra biz yine yazımıza dönelim.  Bugüne kadar yaptığı bilimsel çalışmalarıyla(en son Botanik Parkı’nı çöplüğe çevirmişti) adından sıkça söz ettiren İ. Bahri Bellek yine bilim dünyasını alt-üst edecek bir mucizeyi gerçekleştirmek için var gücüyle çabalıyor.  Peki Nedir Bu Bilimsel Çalışma? BYUAŞ çalışanı bin kişinin şirketini bir gecede BAKPER’e dönüştüren mucidimiz İ. Bahri Bellek, şimdi de güvenlikçilere 3 yılda tam 6 defa vermesi gerekirken VERMEDİĞİ iş elbiselerini zimmetten düşürmek için geri istiyor… kafanız karıştı değil mi? Şimdi beyin devrelerim henüz yanmadan şöyle izah edeyim; güvenlikçi personele yazlık ve kışlık olmak üzere her altı ayda bir kıyafet verilir. Oysa güvenlik personeli son üç yıldır tek bir kıyafet dahi almamıştır. Peki, almadıkları kıyafeti belediyeye geri nasıl versinler? Acaba Bahri beyimizin haberi olmadan 6 defa kıyafet alındı mı gösterilmiş? Kıyafetler her defasında alınıp depo da falan mı unutulmuş, İnek ne olmuş, dağa kaçmış, dağ ne olmuş, yandı bitti kül olmuş mu,  Alp Er Tunga öldi mü. Issız ajun kaldı mu. Yalçın Yazıcı gitti mi………
Gazetemize aktarılan iddialar, Akıl Oyunları filmine taş çıkaracak cinsten. Bakırköy Belediyesinde yaşandığı iddia edilen gelişmeler ne, gelin beraber okuyalım.

Değerli okurlar; İ. Bahri Bellek’i, kim olduğunu bilmeyenler için kısaca tanıtarak yazıma başlayacağım. Kendisi Bakırköy belediye başkan yardımcısı. BYUAŞ yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda belediye adına BAKPER’den sorumlu. Hani sizler ve bizler AK Partili bazı yöneticileri iki-üç maaş birden alıyor diye eleştiriyoruz ya… hah, işte Bahri beyimiz onların CHP’li versiyonu

Bu kısa tanıtımdan sonra biz yine yazımıza dönelim.  Bugüne kadar yaptığı bilimsel çalışmalarıyla(en son Botanik Parkı’nı çöplüğe çevirmişti) adından sıkça söz ettiren İ. Bahri Bellek yine bilim dünyasını alt-üst edecek bir mucizeyi gerçekleştirmek için var gücüyle çabalıyor. 

Peki Nedir Bu Bilimsel Çalışma?

BYUAŞ çalışanı bin kişinin şirketini bir gecede BAKPER’e dönüştüren mucidimiz İ. Bahri Bellek, şimdi de güvenlikçilere 3 yılda tam 6 defa vermesi gerekirken VERMEDİĞİ iş elbiselerini zimmetten düşürmek için geri istiyor… kafanız karıştı değil mi? Şimdi beyin devrelerim henüz yanmadan şöyle izah edeyim; güvenlikçi personele yazlık ve kışlık olmak üzere her altı ayda bir kıyafet verilir. Oysa güvenlik personeli son üç yıldır tek bir kıyafet dahi almamıştır. Peki, almadıkları kıyafeti belediyeye geri nasıl versinler? Acaba Bahri beyimizin haberi olmadan 6 defa kıyafet alındı mı gösterilmiş? Kıyafetler her defasında alınıp depo da falan mı unutulmuş, İnek ne olmuş, dağa kaçmış, dağ ne olmuş, yandı bitti kül olmuş mu,  Alp Er Tunga öldi mü. Issız ajun kaldı mu. Yalçın Yazıcı gitti mi………

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.