Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

YARGI DUR DEDİ….

BAKIRKÖY 28.09.2021 - 21:19, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

YARGI DUR DEDİ….

Kaç defa bu sütunlardan yazdık, ‘aldığınız yanlış karar yüce mahkemeden döner’ diye…. Ama siz bildiğinizi okudunuz. Her zamanki gibi sonuçta yine biz haklı çıktık.
Mülkiyeti Bakırköy Belediyesine ait, Osmaniye Mahallesinde bulunan Cumartesi Pazarının, altı otopark-oto yıkama, üstü kapalı pazar alanı olarak yapılması için İstanbul Umum Pazarcılar Odası ile Yap-İşlet modeli imzaladığı protokol yargıdan döndü.   Bildiğiniz üzere, Belediye meclisinden oy çokluğuyla geçen ‘Pazar alanı’ protokolü, İstanbul Umum Pazarcılar Odası ile Bakırköy Belediyesi arasında imzalanarak yürürlüğe konmuştu. Yapımına hemen başlanması planlanan Kapalı Pazar Alanı-Katlı Otopark-Oto Yıkama ve Kafelerden oluşan protokol, kamu yararı olmadığı ve ihalenin oldu-bittiye getirilerek usulsüz yapılmak istendiği gerekçesiyle MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı ve esnaf tarafından yargıya taşımıştı. Yapılan itirazları haklı bulan bölge idare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi. Ayrıntılı haber yarın....
Kaç defa bu sütunlardan yazdık, ‘aldığınız yanlış karar yüce mahkemeden döner’ diye…. Ama siz bildiğinizi okudunuz. Her zamanki gibi sonuçta yine biz haklı çıktık.

Mülkiyeti Bakırköy Belediyesine ait, Osmaniye Mahallesinde bulunan Cumartesi Pazarının, altı otopark-oto yıkama, üstü kapalı pazar alanı olarak yapılması için İstanbul Umum Pazarcılar Odası ile Yap-İşlet modeli imzaladığı protokol yargıdan döndü.  

Bildiğiniz üzere, Belediye meclisinden oy çokluğuyla geçen ‘Pazar alanı’ protokolü, İstanbul Umum Pazarcılar Odası ile Bakırköy Belediyesi arasında imzalanarak yürürlüğe konmuştu. Yapımına hemen başlanması planlanan Kapalı Pazar Alanı-Katlı Otopark-Oto Yıkama ve Kafelerden oluşan protokol, kamu yararı olmadığı ve ihalenin oldu-bittiye getirilerek usulsüz yapılmak istendiği gerekçesiyle MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı ve esnaf tarafından yargıya taşımıştı. Yapılan itirazları haklı bulan bölge idare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Ayrıntılı haber yarın....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.