Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

TÜRK MİLLETİNİN SESİ ZAFER PARTİSİ...

GÜNDEM 19.04.2022 - 16:40, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

TÜRK MİLLETİNİN SESİ ZAFER PARTİSİ...

Başta Suriyeliler meselesi olmak üzere, proje odaklı parti olduklarını her fırsatta kanıtlayan Zafer Partisi son hamlesiyle yine Türk Milletin tek tercümanı ve tercihi olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Diğer siyasi partilerin oy kaygısı nedeniyle dile getiremedikleri Suriyeliler meselesinin çözümü için en cesur adımı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacı sorunu için partisinin Şam hükümetiyle görüşeceğini açıkladı. 2002 yılında, merhum başbakanlardan Bülent Ecevit döneminde Dışişleri Bakanlığı yapan Şükrü Sina Gürel, Zafer Partisi’ne katıldı. Katılım ve rozet takma sonrası konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Zafer Partisi olarak Şam hükümeti ile sığınmacı ve kaçakçıların geri dönüşü için görüşmelerimizi başlatıyoruz. Türk halkı mültecileri gönderecek tek partinin Zafer Partisi olacağını biliyor. Zafer Partisi Türkiye’de yaşayan ve sayıları 8 milyonu aşan sığınmacı ve kaçağı bir sene içerisinde vatandaşlarına geri gönderecek. Biz hazırlıklarımızı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Zafer Partisi olarak Şam hükümeti ile sığınmacı ve kaçakçıların geri dönüşü için görüşmelerimizi başlatıyoruz. Adana mutabakatını imzalayan hükümetin devlet ve dışişleri bakanı olan Sayın Şükrü Sina Güler Zafer Partisi’ne katılmıştır.” dedi. İLK GÖRÜŞME YARIN “Yarın Dışişleri Bakanlığı ve Suriye İşleri Genel Müdürlüğü ile partimizin yetkilileri bilgi vermek için ilk görüşmeyi yapacaklardır. Bunu takip eden süreçte, sayın bakanımızın başkanlığında bir heyet Şam’da ilgililerle görüşmek üzere diplomatik temas sürecini başlatacaktır” ŞÜKRÜ SİNA GÜLER ZAFER PARTİSİ’NE KATILDI Toplantı sırasında Ümit Özdağ’ın yanında bulunan, eski Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel de dün itibarıyla üyesi olduğu CHP’den ayrıldığını ve Zafer Partisi’ne katıldığını açıkladı.
Başta Suriyeliler meselesi olmak üzere, proje odaklı parti olduklarını her fırsatta kanıtlayan Zafer Partisi son hamlesiyle yine Türk Milletin tek tercümanı ve tercihi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Diğer siyasi partilerin oy kaygısı nedeniyle dile getiremedikleri Suriyeliler meselesinin çözümü için en cesur adımı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacı sorunu için partisinin Şam hükümetiyle görüşeceğini açıkladı.

2002 yılında, merhum başbakanlardan Bülent Ecevit döneminde Dışişleri Bakanlığı yapan Şükrü Sina Gürel, Zafer Partisi’ne katıldı. Katılım ve rozet takma sonrası konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Zafer Partisi olarak Şam hükümeti ile sığınmacı ve kaçakçıların geri dönüşü için görüşmelerimizi başlatıyoruz. Türk halkı mültecileri gönderecek tek partinin Zafer Partisi olacağını biliyor. Zafer Partisi Türkiye’de yaşayan ve sayıları 8 milyonu aşan sığınmacı ve kaçağı bir sene içerisinde vatandaşlarına geri gönderecek. Biz hazırlıklarımızı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Zafer Partisi olarak Şam hükümeti ile sığınmacı ve kaçakçıların geri dönüşü için görüşmelerimizi başlatıyoruz. Adana mutabakatını imzalayan hükümetin devlet ve dışişleri bakanı olan Sayın Şükrü Sina Güler Zafer Partisi’ne katılmıştır.” dedi.

İLK GÖRÜŞME YARIN

“Yarın Dışişleri Bakanlığı ve Suriye İşleri Genel Müdürlüğü ile partimizin yetkilileri bilgi vermek için ilk görüşmeyi yapacaklardır. Bunu takip eden süreçte, sayın bakanımızın başkanlığında bir heyet Şam’da ilgililerle görüşmek üzere diplomatik temas sürecini başlatacaktır”

ŞÜKRÜ SİNA GÜLER ZAFER PARTİSİ’NE KATILDI Toplantı sırasında Ümit Özdağ’ın yanında bulunan, eski Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel de dün itibarıyla üyesi olduğu CHP’den ayrıldığını ve Zafer Partisi’ne katıldığını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.