Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

SİYASETİN EN BÜYÜK KAMBURU, TORPİL...

BAKIRKÖY 26.04.2022 - 15:49, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

SİYASETİN EN BÜYÜK KAMBURU, TORPİL...

TORPİL: birilerinin güdümünde, içi boş olan tüpün doldurulup, ALTTAN ateşlenmesiyle havalanan bir düzenektir ve havada kalış süresi kısadır. Mutlaka yere düşer.
İlçemizde, " Torpil İçin Yalvaran" ve "Torpil'e Karşı Savaşanlar" olarak insanlar iki ayrı guruba ayrılmıştır. Adaletli olmak, adil olmak, haksızlıklar karşısında birlik olmak ve Torpilin yok edilmesi için mücadele etmek yerine bazılarının kolaycılık ve bencillik anlayışıyla Torpil için yalvarmayı, el etek öpmeyi ve eğilip bükülmeyi tercih etmeleri, Belediyenin torpili meşrulaştırma çabalarına çanak tutmuştur. Durum böyle olunca, torpille işe alınan 65 yaşında teyzeler –ablalar-amcalar yüzünden Bakırköy Belediyesinde çalışanların yaş ortalaması 55’lere çıkmıştır. Yıllardır hep söylerim, bu ülkede kurumlar yöneticilerin çiftlikleridir diye. Bizler Bakırköy'de hepimiz kocaman bir aile olalım derken, Belediye bizi yanlış anlamış olacak ki, artık işe ailecek elaman almaya başlamış. Hadi tanıdığın, eşin, dostun diyerek her aileden birer kişiyi işe aldın. Anne-baba ve çocukları aynı anda işe almak da neyin nesi? Evet, Hamdi Düzgün’den bahsediyorum. Kendisi eski Esenyurt CHP ilçe başkanı, CHP eski il yöneticisi ve maaile Bakırköy Belediyesi ve bağlı şirketinde çalışıyorlar ve eski adı Bakırköy Sanatçılar Parkı, yeni adı sayelerinde ‘Hamdi Düzgün Aile Çay Bahçesi’ olan yeri işletiyorlar… Sonra da, Kılıçdaroğlu’nun HAK-HUKUK-ADALET yürüyüşüne katılmaları ile övünüyorlar. İşin çok daha trajikomik yanı ise; sosyal medyalarında torpil düzenine, adaletsizliğe, haksızlığa, eşitsizliğe karşı gelen Deniz Gezmişleri, Ali İsmail Korkmazları, Terzi Fikrileri anmaları… Yahu bari darbeci anlayışın katlettiği o insanları, yanlışlarınızın üzerine örtmek için kullanmayın. Sayın belediye başkanı Kerimoğlu’nun; partisine 2023 genel ve 2024 yerel seçimlerinde, ‘’Torpile Karşı Savaşanların’’ oylarını kaybettirecek olan bu duruma derhal müdahale edeceğini umuyorum.   Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’na, vatandaşlarımızdan bize gelen öneriyi iletmek boynumuzun borcu. Sayın başkan; bildiğiniz üzere, Fahri Korutürk Caddesi Bakırköy’de insan trafiğinin en yoğun olduğu yerdir. Bu cadde de uygun bir yere, ‘’KADINA ŞİDDETE HAYIR’’ temalı bir heykel konularak, toplumun bu konuda daha duyarlı olmasının amaçlanması sağlanabilir mi?   Bildiğiniz üzere, Sayıştay Başkanlığı hemen her yıl belediyeleri denetleyerek bunu rapor halinde kamuoyuna açıklar. Bakırköy Belediyesinin bütçe grafiği, özellikle 2020 yılından itibaren çok başarılı bir şekilde yukarı çıkmakta… İnşallah belediye, bankamatik irinlerinden de kurtulursa, diğer belediyelere örnek olacaktır.   İstanbul Caddesi, Ramazan bayramından hemen sonra 10.00-20.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacaktır, tüm okurlara duyurulur.
TORPİL: birilerinin güdümünde, içi boş olan tüpün doldurulup, ALTTAN ateşlenmesiyle havalanan bir düzenektir ve havada kalış süresi kısadır. Mutlaka yere düşer.

İlçemizde, " Torpil İçin Yalvaran" ve "Torpil'e Karşı Savaşanlar" olarak insanlar iki ayrı guruba ayrılmıştır. Adaletli olmak, adil olmak, haksızlıklar karşısında birlik olmak ve Torpilin yok edilmesi için mücadele etmek yerine bazılarının kolaycılık ve bencillik anlayışıyla Torpil için yalvarmayı, el etek öpmeyi ve eğilip bükülmeyi tercih etmeleri, Belediyenin torpili meşrulaştırma çabalarına çanak tutmuştur.

Durum böyle olunca, torpille işe alınan 65 yaşında teyzeler –ablalar-amcalar yüzünden Bakırköy Belediyesinde çalışanların yaş ortalaması 55’lere çıkmıştır.

Yıllardır hep söylerim, bu ülkede kurumlar yöneticilerin çiftlikleridir diye.

Bizler Bakırköy'de hepimiz kocaman bir aile olalım derken, Belediye bizi yanlış anlamış olacak ki, artık işe ailecek elaman almaya başlamış. Hadi tanıdığın, eşin, dostun diyerek her aileden birer kişiyi işe aldın. Anne-baba ve çocukları aynı anda işe almak da neyin nesi? Evet, Hamdi Düzgün’den bahsediyorum. Kendisi eski Esenyurt CHP ilçe başkanı, CHP eski il yöneticisi ve maaile Bakırköy Belediyesi ve bağlı şirketinde çalışıyorlar ve eski adı Bakırköy Sanatçılar Parkı, yeni adı sayelerinde ‘Hamdi Düzgün Aile Çay Bahçesi’ olan yeri işletiyorlar… Sonra da, Kılıçdaroğlu’nun HAK-HUKUK-ADALET yürüyüşüne katılmaları ile övünüyorlar.

İşin çok daha trajikomik yanı ise; sosyal medyalarında torpil düzenine, adaletsizliğe, haksızlığa, eşitsizliğe karşı gelen Deniz Gezmişleri, Ali İsmail Korkmazları, Terzi Fikrileri anmaları… Yahu bari darbeci anlayışın katlettiği o insanları, yanlışlarınızın üzerine örtmek için kullanmayın.

Sayın belediye başkanı Kerimoğlu’nun; partisine 2023 genel ve 2024 yerel seçimlerinde, ‘’Torpile Karşı Savaşanların’’ oylarını kaybettirecek olan bu duruma derhal müdahale edeceğini umuyorum.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’na, vatandaşlarımızdan bize gelen öneriyi iletmek boynumuzun borcu.

Sayın başkan; bildiğiniz üzere, Fahri Korutürk Caddesi Bakırköy’de insan trafiğinin en yoğun olduğu yerdir. Bu cadde de uygun bir yere, ‘’KADINA ŞİDDETE HAYIR’’ temalı bir heykel konularak, toplumun bu konuda daha duyarlı olmasının amaçlanması sağlanabilir mi?

 

Bildiğiniz üzere, Sayıştay Başkanlığı hemen her yıl belediyeleri denetleyerek bunu rapor halinde kamuoyuna açıklar. Bakırköy Belediyesinin bütçe grafiği, özellikle 2020 yılından itibaren çok başarılı bir şekilde yukarı çıkmakta… İnşallah belediye, bankamatik irinlerinden de kurtulursa, diğer belediyelere örnek olacaktır.

 

İstanbul Caddesi, Ramazan bayramından hemen sonra 10.00-20.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacaktır, tüm okurlara duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.