Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

NASIL KÜÇÜK FATİH OLDU ?

GÜNDEM 02.09.2021 - 18:32, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

NASIL KÜÇÜK FATİH OLDU ?

Gelin önce Küçük Fatih’in zor geçen çocukluk yıllarını ve sonrasını kısaca hatırlayalım. Aslında bizim Küçük Fatih, vasat bir öğrenci oluşunun yanı sıra, kötü futbol oynadığı için takımdan atılmış, arkadaşları arasında pek sevilmeyen biriydi. Yazları gittiği medrese de Tanrı'ya başarılı olması için sürekli dua ederdi. Medrese eğitimi boyunca, ‘Güz Gülleri’ gibi hiç bahar yaşayamayan küçük Fatih, yıllar sonra siyasetin gücünün farkına varınca bu defa oraya yöneldi. Çeşitli partilerde makam kovaladı ve sonunda istediği makamı CHP’de buldu. Burada kendisinin bile inanamayacağı kadar itibar gördü ki, halen de inanamıyor...   Yıl 2019… Milletoğulları, Cumhuroğulları'ndan İstanbul’u geri almak için sefere hazırlanıyorlar. 27 yıldır sayısız sefer düzenleyen ve her defasında savaşı kaybedip geri dönen Milletoğulları, bu defa askerlerin başına Meralyüs’ün gözdesi Küçük Fatih’i geçirmeyi uygun bulmuş. Cumhuroğulları’nın İstanbul’u savunacak olan komutanı Yıldırımüs, oğullarının da desteğiyle düşmanı toza boğarak yok etmeyi planlıyor. Yaşanacak olan savaşın sonunda elde edilecek ganimetten pay almak isteyen Demirtaşüs, derhal kendi askerlerine talimat göndererek Küçük Fatih’in yanında yer almalarını emredince, kıraç toprakların toza alışık askerleri de Milletoğulları’na katılıyor. Cumhuroğulları'na karşı bakıyorlar ki sayı yine yetersiz, bu defa Fetoşoğulları’ndan da yardım istiyorlar. Yıllardır Cumhuroğulları tarafından zulüme uğradıklarına inanan Fetoşoğulları’nın da desteğini alan Milletoğulları artık savaşa hazırdır. Derken beklenen gün geliyor ve o büyük savaş başlıyor. Hırsız içerden olunca kapı kilit tutmaz misali, Cumhuroğulları bir taraftan Milletoğulları’yla savaşırken, öte tarafta kendi askerlerinin bir kısmına ‘’Pontus’’ diyerek onları savaştan düşüren TevfikGöksus’la uğraşıp, hainliği tescilli Öcalanüs bize destek veriyor diye ortalığa çıkan deccallerle de savaşıyor. Ve Nihayet… Yıldırımüs kendi yarattığı toz bulutunun içinde boğulurken, İstanbul savaşını Milletoğulları kazanıyor. Saraçhanede bulunan saraya beyaz atıyla gelen Küçük Fatih, Milletoğulları, Demitaşüs’ün askerleri ve Fetoşoğulları’na hitaben yaptığı konuşmada, ‘’Ganimet eşit paylaşılacak, her şey çok güzel olacak’’ diyerek icraatlarını gerçekleştirmek üzere komutanlarıyla saraydan içeri giriyor. O günden sonra söz verdiği gibi ganimetleri eşit paylaştırıp, cumhurüs olmak için planlar yapmaya başlıyor. Elbette dua etmeyi de elden bırakmıyor ama bu defa başka şeyler için… Ne diyelim, onlar ermiş muradına biz çıkalım her zaman olduğu gibi balığa…

Gelin önce Küçük Fatih’in zor geçen çocukluk yıllarını ve sonrasını kısaca hatırlayalım. Aslında bizim Küçük Fatih, vasat bir öğrenci oluşunun yanı sıra, kötü futbol oynadığı için takımdan atılmış, arkadaşları arasında pek sevilmeyen biriydi. Yazları gittiği medrese de Tanrı'ya başarılı olması için sürekli dua ederdi. Medrese eğitimi boyunca, ‘Güz Gülleri’ gibi hiç bahar yaşayamayan küçük Fatih, yıllar sonra siyasetin gücünün farkına varınca bu defa oraya yöneldi. Çeşitli partilerde makam kovaladı ve sonunda istediği makamı CHP’de buldu. Burada kendisinin bile inanamayacağı kadar itibar gördü ki, halen de inanamıyor...

 

Yıl 2019… Milletoğulları, Cumhuroğulları'ndan İstanbul’u geri almak için sefere hazırlanıyorlar. 27 yıldır sayısız sefer düzenleyen ve her defasında savaşı kaybedip geri dönen Milletoğulları, bu defa askerlerin başına Meralyüs’ün gözdesi Küçük Fatih’i geçirmeyi uygun bulmuş. Cumhuroğulları’nın İstanbul’u savunacak olan komutanı Yıldırımüs, oğullarının da desteğiyle düşmanı toza boğarak yok etmeyi planlıyor.

Yaşanacak olan savaşın sonunda elde edilecek ganimetten pay almak isteyen Demirtaşüs, derhal kendi askerlerine talimat göndererek Küçük Fatih’in yanında yer almalarını emredince, kıraç toprakların toza alışık askerleri de Milletoğulları’na katılıyor.

Cumhuroğulları'na karşı bakıyorlar ki sayı yine yetersiz, bu defa Fetoşoğulları’ndan da yardım istiyorlar. Yıllardır Cumhuroğulları tarafından zulüme uğradıklarına inanan Fetoşoğulları’nın da desteğini alan Milletoğulları artık savaşa hazırdır.

Derken beklenen gün geliyor ve o büyük savaş başlıyor. Hırsız içerden olunca kapı kilit tutmaz misali, Cumhuroğulları bir taraftan Milletoğulları’yla savaşırken, öte tarafta kendi askerlerinin bir kısmına ‘’Pontus’’ diyerek onları savaştan düşüren TevfikGöksus’la uğraşıp, hainliği tescilli Öcalanüs bize destek veriyor diye ortalığa çıkan deccallerle de savaşıyor.

Ve Nihayet… Yıldırımüs kendi yarattığı toz bulutunun içinde boğulurken, İstanbul savaşını Milletoğulları kazanıyor.

Saraçhanede bulunan saraya beyaz atıyla gelen Küçük Fatih, Milletoğulları, Demitaşüs’ün askerleri ve Fetoşoğulları’na hitaben yaptığı konuşmada, ‘’Ganimet eşit paylaşılacak, her şey çok güzel olacak’’ diyerek icraatlarını gerçekleştirmek üzere komutanlarıyla saraydan içeri giriyor.

O günden sonra söz verdiği gibi ganimetleri eşit paylaştırıp, cumhurüs olmak için planlar yapmaya başlıyor. Elbette dua etmeyi de elden bırakmıyor ama bu defa başka şeyler için…

Ne diyelim, onlar ermiş muradına biz çıkalım her zaman olduğu gibi balığa…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.