Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

MHP, BAKIRKÖY’DE OLDU BİTTİYE DUR DEDİ!…

15.09.2021 - 21:54, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

MHP, BAKIRKÖY’DE OLDU BİTTİYE DUR DEDİ!…

MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, geçtiğimiz cuma günü belediye meclisinden geçen Kapalı Pazar Alanı Anlaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sayın İnan, bugün yaptığı basın açıklamasında; Bakırköy Belediyesi ile İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası arasında 06-09-2021 tarihinde imzalanan Kapalı Pazar Alanı protokolünün, cuma günkü meclis oturumunda yasalar hiçe sayılarak oy çokluğuyla geçmesi kabul edilebilir değildir. Osmaniye Mahallesi 267 Ada 175 parsel ile 175 parselin ifrazından oluşacak alanlar üzerinde yapımı gerçekleştirilmek istenen kapalı pazar alanı, yasalara aykırılıklar içermekte ve hiç bir kamu yararı bulunmamaktadır. Bizler MHP ilçe yönetimi olarak, hem Bakırköylü vatandaşlarımızın, hem de pazarcı esnafımızın haklarını korumak adına kararın iptali için bölge idare mahkemesine başvurumuzu yaptık. Artık son sözü yüce yargı söyleyecektir, dedi.

MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, geçtiğimiz cuma günü belediye meclisinden geçen Kapalı Pazar Alanı Anlaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Sayın İnan, bugün yaptığı basın açıklamasında; Bakırköy Belediyesi ile İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası arasında 06-09-2021 tarihinde imzalanan Kapalı Pazar Alanı protokolünün, cuma günkü meclis oturumunda yasalar hiçe sayılarak oy çokluğuyla geçmesi kabul edilebilir değildir. Osmaniye Mahallesi 267 Ada 175 parsel ile 175 parselin ifrazından oluşacak alanlar üzerinde yapımı gerçekleştirilmek istenen kapalı pazar alanı, yasalara aykırılıklar içermekte ve hiç bir kamu yararı bulunmamaktadır.
Bizler MHP ilçe yönetimi olarak, hem Bakırköylü vatandaşlarımızın, hem de pazarcı esnafımızın haklarını korumak adına kararın iptali için bölge idare mahkemesine başvurumuzu yaptık. Artık son sözü yüce yargı söyleyecektir, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.