Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İSTANBUL ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

BAKIRKÖY 22.07.2022 - 19:05, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

İSTANBUL ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Doğan'dan Bakırköy'e anlamlı ziyaret...
İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Doğan, bugün Ülkü Ocakları Bakırköy İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Daha sonra İlçe Ocak Başkanı Metin Akbay ve il yöneticileriyle birlikte başta Bakırköy Kaymakamlığı olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret eden Doğan, en son ilçe başkanlığında ülküdaşlarıyla kucaklaştı. Bakırköy ziyareti sonrası İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Doğan yaptığı kısa açıklama da, ‘Ülkü Ocakları Bakırköy İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, 2023 Lider Ülke Türkiye'de ve gelecek yıllarda Ülkücü Türk Gençliğinin üzerine düşen vazifelere dair sohbette bulunduk. Kıymetli ülküdaşlarımıza başarılar diliyorum." Dedi.
İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Doğan'dan Bakırköy'e anlamlı ziyaret...

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Doğan, bugün Ülkü Ocakları Bakırköy İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Daha sonra İlçe Ocak Başkanı Metin Akbay ve il yöneticileriyle birlikte başta Bakırköy Kaymakamlığı olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret eden Doğan, en son ilçe başkanlığında ülküdaşlarıyla kucaklaştı. Bakırköy ziyareti sonrası İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Doğan yaptığı kısa açıklama da, ‘Ülkü Ocakları Bakırköy İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, 2023 Lider Ülke Türkiye'de ve gelecek yıllarda Ülkücü Türk Gençliğinin üzerine düşen vazifelere dair sohbette bulunduk. Kıymetli ülküdaşlarımıza başarılar diliyorum." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.