Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

DİSK GENEL-İŞ SENDİKASINDAN BAKIRKÖY BELEDİYESİNE ÜLTİMATOM

BAKIRKÖY 10.02.2021 - 13:23, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

DİSK GENEL-İŞ SENDİKASINDAN BAKIRKÖY BELEDİYESİNE ÜLTİMATOM

Disk Genel-İş sendikası, Bakırköy Belediyesinin toplu iş sözleşmesi ile ilgili uzlaşmaz tutumunu eleştirerek, son kez uyardı.
  Değerli işçi arkadaşlar, Bakırköy Belediyemiz şirket personellerini kapsayan 2020 - 2022 dönemi toplu iş sözleşmemizde belediye yönetimimiz tüm görüşmelerimize rağmen, mahkeme ile engelleme yapmaya devam etmektedir. Bu süreç içerisinde; Kısa çalışma ödeneği, işten atılan arkadaşlarımızın alınmaması, onayı ve isteği olmadan başka kurumlara devredilen işçi arkadaşlarımızın mağduriyeti, ödenmeyen mesailer, düşürülen maaşlar, kuralsız ve güvencesiz çalışma ile belediyemizde emek sömürüsü katlanarak devam etmektedir. Bu bağlamda, 10 Şubat 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar, yetkimize itiraz çekilmez, düşürülen maaşlarımız eski seviyesine getirilmez, tüm sorunlarımız masa başında çözülmez ise süresiz eylemlerimiz başlayacaktır. Tüm işçi arkadaşlarımızın sendikal disiplin ve örgütlü hareket gereği hareket etmelerini önemle rica eder ve sendikamızdan gelecek bilgiler doğrultusunda hareket etmelerini önemle rica ederiz. Hak verilmez alınır zafer sokakta kazanılır. Direne direne kazanacağız.  DİSK Genel-İş İstanbul Avrupa Yakası 2 No'lu Şube Başkanlığı
Disk Genel-İş sendikası, Bakırköy Belediyesinin toplu iş sözleşmesi ile ilgili uzlaşmaz tutumunu eleştirerek, son kez uyardı.

 

Değerli işçi arkadaşlar, Bakırköy Belediyemiz şirket personellerini kapsayan 2020 - 2022 dönemi toplu iş sözleşmemizde belediye yönetimimiz tüm görüşmelerimize rağmen, mahkeme ile engelleme yapmaya devam etmektedir.

Bu süreç içerisinde; Kısa çalışma ödeneği, işten atılan arkadaşlarımızın alınmaması, onayı ve isteği olmadan başka kurumlara devredilen işçi arkadaşlarımızın mağduriyeti, ödenmeyen mesailer, düşürülen maaşlar, kuralsız ve güvencesiz çalışma ile belediyemizde emek sömürüsü katlanarak devam etmektedir.

Bu bağlamda, 10 Şubat 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar, yetkimize itiraz çekilmez, düşürülen maaşlarımız eski seviyesine getirilmez, tüm sorunlarımız masa başında çözülmez ise süresiz eylemlerimiz başlayacaktır. Tüm işçi arkadaşlarımızın sendikal disiplin ve örgütlü hareket gereği hareket etmelerini önemle rica eder ve sendikamızdan gelecek bilgiler doğrultusunda hareket etmelerini önemle rica ederiz.

Hak verilmez alınır zafer sokakta kazanılır. Direne direne kazanacağız. 

DİSK Genel-İş İstanbul Avrupa Yakası 2 No'lu Şube Başkanlığı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.