Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CHP İKTİDARA HAZIRLANIYOR...

GÜNDEM 16.08.2021 - 11:31, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

CHP İKTİDARA HAZIRLANIYOR...

Bugüne kadar ortaya koyduğu sorunlar ve çözüm önerileriyle aydınların ve halkın büyük beğenisini kazanan Kültür Bilimleri Akademisi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, "Üretim Devrimi ve Milli Kalkınma Seferberliği İçin Kaynak Önerileri" başlıklı muazzam bir sunum gerçekleştirdi.
Kültür Bilimleri Akademisi Başkanı ve hem gazetemiz, hemde Odatv yazarı Prof. Dr. Kemal Üçüncü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Üçüncü, "Üretim Devrimi ve Milli Kalkınma Seferberliği İçin Kaynak Önerileri" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Üçüncü, "Ek vergi ve borçlanma olmaksızın yıllık 50 milyar dolar yatırımı öngören programın CHP’nin çözüm odaklı yeni muhalefet anlayışı İçin güçlü bir zemin oluşturacağı söylenebilir" dedi.     Üçüncü kimya alanından, kentsel dönüşüme, Doğu Akdeniz'de bulunan doğalgaz ve maden konusu, komşu ülkelerle ilişkiler, üretim ekonomisi ve birçok konu hakkında Kılıçdaroğlu'na sunum gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu çalışma ve sunum İçin Üçüncü'ye teşekkür etti. Kılıçdaroğlu, Üçüncü'nün işaret ettiği noktaların daha da derinleştirilmesi ve genişletilmesi için kurmaylarına talimat verdi. İktidar yolunda atılan bu adımlar, CHP'yi destekleyen ve kararsız seçmenler nazarında son derece olumlu karşılanmakta. CHP Genel Merkezi'nde saat 14:00'te başlayan görüşme 45 dakika sürdü. Sunuma Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel de katıldı.   Kaynak: OdaTv
Bugüne kadar ortaya koyduğu sorunlar ve çözüm önerileriyle aydınların ve halkın büyük beğenisini kazanan Kültür Bilimleri Akademisi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, "Üretim Devrimi ve Milli Kalkınma Seferberliği İçin Kaynak Önerileri" başlıklı muazzam bir sunum gerçekleştirdi.

Kültür Bilimleri Akademisi Başkanı ve hem gazetemiz, hemde Odatv yazarı Prof. Dr. Kemal Üçüncü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Üçüncü, "Üretim Devrimi ve Milli Kalkınma Seferberliği İçin Kaynak Önerileri" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Üçüncü, "Ek vergi ve borçlanma olmaksızın yıllık 50 milyar dolar yatırımı öngören programın CHP’nin çözüm odaklı yeni muhalefet anlayışı İçin güçlü bir zemin oluşturacağı söylenebilir" dedi.  

 

Üçüncü kimya alanından, kentsel dönüşüme, Doğu Akdeniz'de bulunan doğalgaz ve maden konusu, komşu ülkelerle ilişkiler, üretim ekonomisi ve birçok konu hakkında Kılıçdaroğlu'na sunum gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu çalışma ve sunum İçin Üçüncü'ye teşekkür etti. Kılıçdaroğlu, Üçüncü'nün işaret ettiği noktaların daha da derinleştirilmesi ve genişletilmesi için kurmaylarına talimat verdi. İktidar yolunda atılan bu adımlar, CHP'yi destekleyen ve kararsız seçmenler nazarında son derece olumlu karşılanmakta.

CHP Genel Merkezi'nde saat 14:00'te başlayan görüşme 45 dakika sürdü. Sunuma Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel de katıldı.

 

Kaynak: OdaTv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.