Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CANAN KAFTANCIOĞLU NE ZAMAN GEREĞİNİ YAPACAKSIN?

GÜNDEM 29.11.2020 - 00:22, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

CANAN KAFTANCIOĞLU NE ZAMAN GEREĞİNİ YAPACAKSIN?

Kadına taciz-tecavüz de bulunan ve şiddet uygulayan hastalıklı zihniyetin sağı-solu orta yolcusu olmaz, olamaz.  Cumhuriyetle özdeşleşmiş bir partinin Anadolu yakasında bulunan bir ilçe başkan yardımcısı sapık, 20 yaşında genç bir kadını zorla alıkoyarak şiddet uygulayıp cinsel saldırıda bulunuyor ve tutuklanıyor, fakat o partide olayı bilen-duyan herkes üç maymuna dönüşmüş. Adeta olayın üstü kapatılısın diye, başta il başkanı olmak üzere yöneticiler seferberlik ilan etmişler. Bu ahlaksızlığın yaşandığı yer AK Parti veya MHP olsaydı, Canan hanım ve partinin tüm kademeleri iğrençliği kınar ve kişiyi sosyal medya da, basında teşhir ederlerdi. Söz konusu kendi partili yöneticileri olunca, hiç bir şey olmamış-yaşanmamış gibi davranmak niye?   İçinizdeki kötüleri partiniz zarar görecek diye gizlemeyin beyler-bayanlar. İçinizden Hırsız çıktıysa, arsız çıktıysa, sapık çıktıysa ihraç edip ilişiğini kesersiniz olur biter.  Daha iki gün evvel, 20 yaşında bir kadına cinsel saldırıda bulunan, alıkoyup şiddet uygulayan parti yöneticinize karşı tavrınız alalacele yönetimi toplayıp sadece disipline sevk etmek mi olmalıydı? Hani sizin kadın hakları savunuculuğunuz, hani taciz-tecavüz ve şiddete maruz bırakılmış kadınlar için örgütlü mücadeleniz. Evet bekliyoruz, şiddete uğrayan o zavallı kadına sahip çıkıp, işin hukuki boyutu da dahil olayın takipçisi olup, ilçe yöneticiniz bile olsa en ağır cezayı alması için mücadele edecek misiniz? Evet bekliyoruz, Musa Orhan'ı, Pınar'ı öldüren cani sapığı teşhir edip kınadığınız gibi ilçe yöneticinizi de tüm mecralarda kınayacak mısınız? Çok değil, daha iki gün önce 25 Kasım da cinsel tacize-tecavüze ve şiddete karşı tüm İstanbul’da basın açıklamaları yapan partinizin il başkanı ve kadın kolları bu ahlaksızlık için de bir açıklama yapacak mı? İlçe yöneticinizin yaptığı ahlaksızlığı teşhir edip, mağdur edilmiş kadının yanında tavır alacak mısınız? Yoksa, olay duyulmasın diye partilileri susturmaya devam mı edeceksiniz? Son sözüm sayın Kılıçdaroğlu’na; evet terör örgütlerine-mafyaya sahip çıkmak ne kadar yanlışsa, ahlaksızlara da sahip çıkmak en az o kadar yanlıştır. Bunu sayın Kaftancıoğlu’na hatırlatın lütfen...

Kadına taciz-tecavüz de bulunan ve şiddet uygulayan hastalıklı zihniyetin sağı-solu orta yolcusu olmaz, olamaz. 
Cumhuriyetle özdeşleşmiş bir partinin Anadolu yakasında bulunan bir ilçe başkan yardımcısı sapık, 20 yaşında genç bir kadını zorla alıkoyarak şiddet uygulayıp cinsel saldırıda bulunuyor ve tutuklanıyor, fakat o partide olayı bilen-duyan herkes üç maymuna dönüşmüş. Adeta olayın üstü kapatılısın diye, başta il başkanı olmak üzere yöneticiler seferberlik ilan etmişler. Bu ahlaksızlığın yaşandığı yer AK Parti veya MHP olsaydı, Canan hanım ve partinin tüm kademeleri iğrençliği kınar ve kişiyi sosyal medya da, basında teşhir ederlerdi. Söz konusu kendi partili yöneticileri olunca, hiç bir şey olmamış-yaşanmamış gibi davranmak niye?

 

İçinizdeki kötüleri partiniz zarar görecek diye gizlemeyin beyler-bayanlar. İçinizden Hırsız çıktıysa, arsız çıktıysa, sapık çıktıysa ihraç edip ilişiğini kesersiniz olur biter. 


Daha iki gün evvel, 20 yaşında bir kadına cinsel saldırıda bulunan, alıkoyup şiddet uygulayan parti yöneticinize karşı tavrınız alalacele yönetimi toplayıp sadece disipline sevk etmek mi olmalıydı? Hani sizin kadın hakları savunuculuğunuz, hani taciz-tecavüz ve şiddete maruz bırakılmış kadınlar için örgütlü mücadeleniz. Evet bekliyoruz, şiddete uğrayan o zavallı kadına sahip çıkıp, işin hukuki boyutu da dahil olayın takipçisi olup, ilçe yöneticiniz bile olsa en ağır cezayı alması için mücadele edecek misiniz? Evet bekliyoruz, Musa Orhan'ı, Pınar'ı öldüren cani sapığı teşhir edip kınadığınız gibi ilçe yöneticinizi de tüm mecralarda kınayacak mısınız? Çok değil, daha iki gün önce 25 Kasım da cinsel tacize-tecavüze ve şiddete karşı tüm İstanbul’da basın açıklamaları yapan partinizin il başkanı ve kadın kolları bu ahlaksızlık için de bir açıklama yapacak mı? İlçe yöneticinizin yaptığı ahlaksızlığı teşhir edip, mağdur edilmiş kadının yanında tavır alacak mısınız? Yoksa, olay duyulmasın diye partilileri susturmaya devam mı edeceksiniz? Son sözüm sayın Kılıçdaroğlu’na; evet terör örgütlerine-mafyaya sahip çıkmak ne kadar yanlışsa, ahlaksızlara da sahip çıkmak en az o kadar yanlıştır. Bunu sayın Kaftancıoğlu’na hatırlatın lütfen...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.