Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bursa Yıldırımda minik ressamların eserleri görücüde

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 03:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Bursa Yıldırımda minik ressamların eserleri görücüde

Bursada Yıldırım Belediyesi’nin Yıldırım Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yaptığı ve her yaştan Yıldırımlıya sanatın farklı dallarında eğitimlerin verildiği Yıl-Mek kurslarında sona gelindi. BURSA (İGFA) - Bursanın Yıldırım ilçesinde Bağlaraltı ve Erikli Çocuk Aktivite Merkezi’nde dönem boyunca resim eğitimi alan kursiyerler, çeşitli tekniklerle oluşturdukları eserleri açtıkları sergiyle sanatseverlerin beğenisine sundu. Barış Manço Kültür Merkezi fuaye alanında açılan sergi ziyaretçilerinden tam not aldı. Çocuk ve Gençlik Aktivite Merkezlerinde başlattıkları kurslarla yüzlerce Yıldırımlı çocuğa ulaştıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, eğitimlerle çocukların sosyal, kültürel, sanatsal ve duygusal gelişimlerine katkı sağladıklarını belirtti. "Küçük yaşta fark edilen yetenekler ileride onların hayatını doğru yönlendirmesini sağlayacaktır" diyen Yılmaz, "O resimlere verilen emek, onlara verilen göz nuru, yürek, duygu, düşüncenin değeri paha biçilemez. Yıldırım’ın geleceği olan evlatlarımız için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz” dedi.

Bursada Yıldırım Belediyesi’nin Yıldırım Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yaptığı ve her yaştan Yıldırımlıya sanatın farklı dallarında eğitimlerin verildiği Yıl-Mek kurslarında sona gelindi.

BURSA (İGFA) - Bursanın Yıldırım ilçesinde Bağlaraltı ve Erikli Çocuk Aktivite Merkezi’nde dönem boyunca resim eğitimi alan kursiyerler, çeşitli tekniklerle oluşturdukları eserleri açtıkları sergiyle sanatseverlerin beğenisine sundu.

Barış Manço Kültür Merkezi fuaye alanında açılan sergi ziyaretçilerinden tam not aldı.

Çocuk ve Gençlik Aktivite Merkezlerinde başlattıkları kurslarla yüzlerce Yıldırımlı çocuğa ulaştıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, eğitimlerle çocukların sosyal, kültürel, sanatsal ve duygusal gelişimlerine katkı sağladıklarını belirtti. "Küçük yaşta fark edilen yetenekler ileride onların hayatını doğru yönlendirmesini sağlayacaktır" diyen Yılmaz, "O resimlere verilen emek, onlara verilen göz nuru, yürek, duygu, düşüncenin değeri paha biçilemez. Yıldırım’ın geleceği olan evlatlarımız için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.