Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BU ÇAĞRIYA KULAK VERİN...

BAKIRKÖY 09.09.2021 - 18:15, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BU ÇAĞRIYA KULAK VERİN...

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Bakırköy Belediyesinin 31 Meclis Üyesine…
Bakırköy’ün gerçek CUMHURİYET sevdalısı okurlarım; son günlerde yeniden gündeme gelen bir konu üzerine parti ayırımı yapmaksızın, gazetemiz aracılığıyla siz değerli başkan ve meclis üyelerimize, isteklerini iletmek istediler. Hepsi birbirinden kıymetli bu okurlarımın isteklerini sizlere bildirmeyi www.tekhabergazetesi.com olarak görev addediyoruz…   SAYIN BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİMİZ: Atatürk ilke ve devrimlerine özde bağlı, söz konusu vatanın bölünmez bütünlüğü olduğunda tek yumruk, teröre ve terör yandaşlarına karşı tek vücut olmanızdır. Asla ama asla, bölücü terör örgütüne yardım-yataklık-finansörlük edenlere ihale vermeyin-aracı olmayın-Bakırköy'ün tek bir çöpünün dahi peşkeş çekilmesine müsaade etmeyin. Genel başkanlarınızın bilmeyerek, Bakırköy’de oynanan-oynanacak olan oyunlara alet olması karşısında seçmenlerinizle birlikte karşı durun. Yaptıkları kirli işler mahkemelere-ulusal basına akseden derneklere-odalara-kişilere taviz vermeyin. Genel başkanların isteklerini emir telakki etmeyip sorgulayın. Çocuklarınıza-torunlarınıza bırakacağınız en önemli miras, virgül gibi değil nokta gibi yaşamınız olsun. Siyaset sahnesinde çokça rastladığımız Zübükler; sizi kandırmak için bayrağa, ekmeğe, Kuran'a el basmaktan çekinmez, sizi rakip gördüklerinde ise, alt etmek için Cami düşmanı-Atatürk düşmanı-Sünni düşmanı-Alevi düşmanı-Türk düşmanı-Kürt düşmanı-Sağ düşmanı-Sol düşmanı olarak gösterirler. Bu Zübükler, kendi oy-menfaat kaygılarını vatan kaygısından üstün tutarak, belediye başkanlığı-vekillik gibi göz kamaştırıcı vaatlerle sizi kandırmaya çalışabilirler. O vaatleri dürüp onların ………….. başına çalın. Tekrar tekrar söylemeliyim ki, Bakırköy Halkı özellikle terör yandaşlarına-finansörlerine karşı daima yanınızdadır. Ulu önder ATATÜRK’ün dediği gibi, ‘’Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur.’’  
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Bakırköy Belediyesinin 31 Meclis Üyesine…

Bakırköy’ün gerçek CUMHURİYET sevdalısı okurlarım; son günlerde yeniden gündeme gelen bir konu üzerine parti ayırımı yapmaksızın, gazetemiz aracılığıyla siz değerli başkan ve meclis üyelerimize, isteklerini iletmek istediler. Hepsi birbirinden kıymetli bu okurlarımın isteklerini sizlere bildirmeyi www.tekhabergazetesi.com olarak görev addediyoruz…

 

SAYIN BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİMİZ:

  1. Atatürk ilke ve devrimlerine özde bağlı, söz konusu vatanın bölünmez bütünlüğü olduğunda tek yumruk, teröre ve terör yandaşlarına karşı tek vücut olmanızdır.
  2. Asla ama asla, bölücü terör örgütüne yardım-yataklık-finansörlük edenlere ihale vermeyin-aracı olmayın-Bakırköy'ün tek bir çöpünün dahi peşkeş çekilmesine müsaade etmeyin.
  3. Genel başkanlarınızın bilmeyerek, Bakırköy’de oynanan-oynanacak olan oyunlara alet olması karşısında seçmenlerinizle birlikte karşı durun.
  4. Yaptıkları kirli işler mahkemelere-ulusal basına akseden derneklere-odalara-kişilere taviz vermeyin.
  5. Genel başkanların isteklerini emir telakki etmeyip sorgulayın.
  6. Çocuklarınıza-torunlarınıza bırakacağınız en önemli miras, virgül gibi değil nokta gibi yaşamınız olsun.
  7. Siyaset sahnesinde çokça rastladığımız Zübükler; sizi kandırmak için bayrağa, ekmeğe, Kuran'a el basmaktan çekinmez, sizi rakip gördüklerinde ise, alt etmek için Cami düşmanı-Atatürk düşmanı-Sünni düşmanı-Alevi düşmanı-Türk düşmanı-Kürt düşmanı-Sağ düşmanı-Sol düşmanı olarak gösterirler. Bu Zübükler, kendi oy-menfaat kaygılarını vatan kaygısından üstün tutarak, belediye başkanlığı-vekillik gibi göz kamaştırıcı vaatlerle sizi kandırmaya çalışabilirler. O vaatleri dürüp onların ………….. başına çalın.
  8. Tekrar tekrar söylemeliyim ki, Bakırköy Halkı özellikle terör yandaşlarına-finansörlerine karşı daima yanınızdadır.
  9. Ulu önder ATATÜRK’ün dediği gibi, ‘’Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur.’’  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.