Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BELEDİYE MECLİSİNDE COVİD19 PANİĞİ...

BAKIRKÖY 05.01.2022 - 12:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BELEDİYE MECLİSİNDE COVİD19 PANİĞİ...

Bugün yapılacak olan Bakırköy Belediye Meclis toplantısı derhal iptal edilmelidir.
Gazetemize ulaşan iddialara göre; Bakırköy Belediye Meclis Üyesi ve belediye başkan yardımcısı Taşkın Toprak’ın pazartesi gününden beri koronavirüs’ün yeni ve en çok yayılan varyantı Omicron’a yakalandığı söyleniyor. Yine iddialara göre şu an evinde tedavi gören Taşkın Toprak’ın, pazartesi günü belediye meclisinde oturuma katıldığı, konuşma yaptığı ise herkes tarafından biliniyor. Eğer iddialar doğruysa, (Birkaç yerden teyit ettirdim ve doğru olduğunu söylediler) Bakırköy Belediyesinin acilen sağlık bakanlığıyla işbirliğine giderek o gün oturuma katılan kim varsa, tamamını karantinaya alması ve çıkacak sonuçlara göre meclisin toplanıp-toplanmamasına karar vermesi gerekmektedir. www.tekhabergazetesi.com ailesi olarak Taşkın Toprak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 
Bugün yapılacak olan Bakırköy Belediye Meclis toplantısı derhal iptal edilmelidir.

Gazetemize ulaşan iddialara göre; Bakırköy Belediye Meclis Üyesi ve belediye başkan yardımcısı Taşkın Toprak’ın pazartesi gününden beri koronavirüs’ün yeni ve en çok yayılan varyantı Omicron’a yakalandığı söyleniyor.

Yine iddialara göre şu an evinde tedavi gören Taşkın Toprak’ın, pazartesi günü belediye meclisinde oturuma katıldığı, konuşma yaptığı ise herkes tarafından biliniyor.

Eğer iddialar doğruysa, (Birkaç yerden teyit ettirdim ve doğru olduğunu söylediler) Bakırköy Belediyesinin acilen sağlık bakanlığıyla işbirliğine giderek o gün oturuma katılan kim varsa, tamamını karantinaya alması ve çıkacak sonuçlara göre meclisin toplanıp-toplanmamasına karar vermesi gerekmektedir.

www.tekhabergazetesi.com ailesi olarak Taşkın Toprak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.