Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY'E YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLERE ISRARLA DEVAM

BAKIRKÖY 22.10.2021 - 14:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BAKIRKÖY'E YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLERE ISRARLA DEVAM

Fotoğrafta görülen kişiler, hiçbir sağlık önlemi alınmadan, maske-mesafe kurallarına uyulmadan tıkış tıkış halde sağlık taramasını bekleyen Bakırköy Belediyesi İşçileri...
Evet Bakırköylüler, resimde gördüğünüz insanlar bizim insanlarımız. Hani sabahtan akşama kadar, sokakları-caddeleri-parkları süpüren, temizleyen ve bunun karşılığında Suriyelilere bile 25 Tl yemek parası verilirken, brüt 5 Tl yemek parası ile öğlen karınlarını doyurmaya çalışarak yaşam savaşı veren İŞÇİLER. Sendikaları 60 gündür Özgürlük Meydanında grev yapan ve neredeyse hiçbir Bakırköylünün, siyasi partilerin destek vermediği işçiler. Evet, o işçiler bugün sağlık taramasından geçiriliyorlar. Peki nerede dersiniz? Elbette, son derece sağlıksız koşullara haiz olan, temizlik işlerine ait derme-çatma izbe bir yerde. Lütfen aşağıdaki fotoğrafta, sağlık kabinine dikkatle bakın, yosun tutmuş adeta pislik içerisinde. Opr. Doktorumuzun başkanlığını yaptığı belediyede, nazi kampını aratır bu görüntüler tarihe utanç vesikası olarak geçecektir. Bizler inanıyoruz ki, sayın Bülent Kerimoğlu bu görüntülere sebebiyet veren yöneticiyi, arkadaş-dost demeden en ağır şekilde cezalandırmaktan asla kaçınmayacaktır.   Değerli okurlar; iki gün önce bir haber paylaşmış, Bakırköy Belediyesinin, Osmaniye Mahallesinde minibüslerin olduğu alanda bulunan parkın bir kısmını bankalara kiralayarak, buraya bankamatik koydurduğunu yazmıştım. Engelli vatandaşlarımız için yapılan yürüme yolunun tam ortasına konulan bankamatik için, sayın Kerimoğlu’nu göreve davet etmiştim. Sayın Başkan il dışında olmasına rağmen, haberimiz üzerine derhal yapılan yanlışa müdahale ederek bankamatiği parktan kaldırttığı için kendisine teşekkür ederiz. Hepimiz biliyoruz ki, yanlış işler yapan yöneticilerin günahları en baştaki yönetici olan belediye başkanına yazılır. Yine hepimiz biliyoruz ki, Bakırköy Belediyesinin en yanlış yöneticisi; başkan yardımcılığından maaş alan, yönetim kurulu başkanlığını yaptığı BYUAŞ’tan huzur hakkı adı altında yüksek para alan ve yine denetimini yaptığı BAKPER’den de huzur hakkı aldığı iddia edilen İ. Bahri BELLEK’tir. Belediye başkanına naçizane önerim; Bakırköy belediyesinin büyük mağduriyetler yaşamasına sebebiyet veren yönetici kim olursa olsun, isterse babamın oğlu olsun onu o makamda bir saniye bile tutmam.   Son Sözüm Bakırköy Belediyesinin KHK’lı İşçilerine: İşçi arkadaş; İlave Tediye Alacaklarınızla ilgili,’’ Bakırköy 21 İş Mahkemesi 2019/1223 ve Bakırköy 44 İş Mahkemesi 2019/846 ’’ açılmış olan iki dava da, işçi arkadaşlarımız haklı bulunarak tazminat almaya hak kazandılar ve dosya şu an İstanbul Bölge İstinaf Mahkemesinde. Bu konuda Adana Bölge İstinaf Mahkemesinin de işçiler lehine verdiği emsal karar var. Üç yıllık ilave tediye alacağı olanlar, ortalama 30 bin tl almaya hak kazanıyorlar. Eğer avukatınız yoksa, www.tekhabergazetesi.com olarak sizlere hiçbir ücret talep etmeden bu konuda yardımcı olmaya hazırız.
Fotoğrafta görülen kişiler, hiçbir sağlık önlemi alınmadan, maske-mesafe kurallarına uyulmadan tıkış tıkış halde sağlık taramasını bekleyen Bakırköy Belediyesi İşçileri...

Evet Bakırköylüler, resimde gördüğünüz insanlar bizim insanlarımız. Hani sabahtan akşama kadar, sokakları-caddeleri-parkları süpüren, temizleyen ve bunun karşılığında Suriyelilere bile 25 Tl yemek parası verilirken, brüt 5 Tl yemek parası ile öğlen karınlarını doyurmaya çalışarak yaşam savaşı veren İŞÇİLER. Sendikaları 60 gündür Özgürlük Meydanında grev yapan ve neredeyse hiçbir Bakırköylünün, siyasi partilerin destek vermediği işçiler. Evet, o işçiler bugün sağlık taramasından geçiriliyorlar.

Peki nerede dersiniz?

Elbette, son derece sağlıksız koşullara haiz olan, temizlik işlerine ait derme-çatma izbe bir yerde. Lütfen aşağıdaki fotoğrafta, sağlık kabinine dikkatle bakın, yosun tutmuş adeta pislik içerisinde. Opr. Doktorumuzun başkanlığını yaptığı belediyede, nazi kampını aratır bu görüntüler tarihe utanç vesikası olarak geçecektir. Bizler inanıyoruz ki, sayın Bülent Kerimoğlu bu görüntülere sebebiyet veren yöneticiyi, arkadaş-dost demeden en ağır şekilde cezalandırmaktan asla kaçınmayacaktır.

 

Değerli okurlar; iki gün önce bir haber paylaşmış, Bakırköy Belediyesinin, Osmaniye Mahallesinde minibüslerin olduğu alanda bulunan parkın bir kısmını bankalara kiralayarak, buraya bankamatik koydurduğunu yazmıştım. Engelli vatandaşlarımız için yapılan yürüme yolunun tam ortasına konulan bankamatik için, sayın Kerimoğlu’nu göreve davet etmiştim. Sayın Başkan il dışında olmasına rağmen, haberimiz üzerine derhal yapılan yanlışa müdahale ederek bankamatiği parktan kaldırttığı için kendisine teşekkür ederiz.

Hepimiz biliyoruz ki, yanlış işler yapan yöneticilerin günahları en baştaki yönetici olan belediye başkanına yazılır. Yine hepimiz biliyoruz ki, Bakırköy Belediyesinin en yanlış yöneticisi; başkan yardımcılığından maaş alan, yönetim kurulu başkanlığını yaptığı BYUAŞ’tan huzur hakkı adı altında yüksek para alan ve yine denetimini yaptığı BAKPER’den de huzur hakkı aldığı iddia edilen İ. Bahri BELLEK’tir.

Belediye başkanına naçizane önerim; Bakırköy belediyesinin büyük mağduriyetler yaşamasına sebebiyet veren yönetici kim olursa olsun, isterse babamın oğlu olsun onu o makamda bir saniye bile tutmam.

 

Son Sözüm Bakırköy Belediyesinin KHK’lı İşçilerine:

İşçi arkadaş; İlave Tediye Alacaklarınızla ilgili,’’ Bakırköy 21 İş Mahkemesi 2019/1223 ve Bakırköy 44 İş Mahkemesi 2019/846 ’’ açılmış olan iki dava da, işçi arkadaşlarımız haklı bulunarak tazminat almaya hak kazandılar ve dosya şu an İstanbul Bölge İstinaf Mahkemesinde. Bu konuda Adana Bölge İstinaf Mahkemesinin de işçiler lehine verdiği emsal karar var.

Üç yıllık ilave tediye alacağı olanlar, ortalama 30 bin tl almaya hak kazanıyorlar. Eğer avukatınız yoksa, www.tekhabergazetesi.com olarak sizlere hiçbir ücret talep etmeden bu konuda yardımcı olmaya hazırız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.