Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Adıyamanda can dosta jandarma şafkati

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2022 - 22:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Adıyamanda can dosta jandarma şafkati

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hava şartları nedeniyle ölümle burun buruna gelen köpek yavrusuna umut oldu.ADIYAMAN SANAL HABER Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Gerger İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Cobanpınarı Köyü yolu üzerinde devriye sırasında yol kenarında ormanlık alanda - 7 derecede karlar içerisinde yürümekte hayli zorlanan, çılız, bitkin ve yorgun düşmüş bir köpek yavrusu buldu. Minik can dosta yardım elini uzatan jandarma ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığında tedavi ve bakımı yaptıktan sonra ilgili birime minik köpeği teslim edecek.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hava şartları nedeniyle ölümle burun buruna gelen köpek yavrusuna umut oldu.

ADIYAMAN SANAL HABER
Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Gerger İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Cobanpınarı Köyü yolu üzerinde devriye sırasında yol kenarında ormanlık alanda - 7 derecede karlar içerisinde yürümekte hayli zorlanan, çılız, bitkin ve yorgun düşmüş bir köpek yavrusu buldu.

Minik can dosta yardım elini uzatan jandarma ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığında tedavi ve bakımı yaptıktan sonra ilgili birime minik köpeği teslim edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.