Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR'DA YAPILAN ANKETİN SONUÇLARI ŞAŞIRTMADI..

ADALAR 28.07.2021 - 14:04, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ADALAR'DA YAPILAN ANKETİN SONUÇLARI ŞAŞIRTMADI..

ADALAR İLÇESİ ÇEVRİMİÇİ ANKET ÇALIŞMASI SONUÇLARI 5-12 TEMMUZ (!) Ankete toplam 700 kişi katılmıştır. Çevrimiçi anket çalışması Adalar ilçe sınırlarında yer alan 5 mahalle için gerçekleştirilmiştir. 5 mahalle için katılımcıların yaş ortalamasının 52 olduğu görülmüştür. Anket katılımcılarının yüzde 52’sinin erkek, yüzde 45’inin kadın, yüzde 3’ünün LGBT’li olduğu görülmüştür. Mahallelerinde kaç senedir yaşadığı sorulan katılımcıların yüzde 45’i «30 yıldan fazla» yanıtını vermiştir. Ankete katılanlara toplam 10 soru sorulmuş ve en çok öne çıkan cevaplar yazılmıştır(!): 1-) Nasıl bir Adalar’da yaşamak sizi mutlu eder? Bayramlarda vapurların bedava olmadığı, çevre temizliğine önem verilen, huzurun hakim olduğu, kültürel aktivitelerin ön planda tutulduğu bir adada yaşamaktan mutlu oluruz. 2-) Hayal ettiğiniz Adalar’ın gerçek olabilmesi için ilk olarak ne yapılması gerekir? Belediye başkanı ve yönetiminin değişmesi gerekir. 3-) Kendinizde değiştirebileceğiniz herhangi bir şey olsaydı bu ne olurdu? Bir daha asla partiye oy vermez, adaya oy verirdim. 4-) Söylediğiniz en büyük yalan neydi? Her Şey Çok Güzel Olacak 5-) Hiç birinin numarasını duvara yazdınız mı? Evet, İBB Şikayet Hattının numarasını duvarlara yazdım. 6-) Kendi kendinize konuşur musunuz? Evet, Atilla Aytaç zamanında bu hastalığım başladı ve Erdem Gül ile birlikte çok arttı. 7-) Siz belediye başkanı olsaydınız ilk neyi değiştirirdiniz? Belediye kadrosunun büyük çoğunluğunu değiştirirdim. 8-) Ailenize-Yakın arkadaşınıza söylediğiniz bir yalan oldu mu? Olduysa ne? Yerel seçimlerde, ‘biz Erdem Gül’e oy vermiyoruz, CHP’ye oy veriyoruz’ dedim. 9-) Yanında olup özür dileyeceğiniz-sarılmak isteyeceğiniz siyasi kim? Rahmetli Recep Koç. Onun çok hakkını yedik. 10-) AK Partili meclis üyelerinin belediye meclisinde sorunlarınızı dile getirdiğine inanıyor musunuz? Şaka mı bu soru, Belediye meclisinde AK Partili meclis üyeleride mi var?

ADALAR İLÇESİ ÇEVRİMİÇİ ANKET ÇALIŞMASI SONUÇLARI 5-12 TEMMUZ (!)

Ankete toplam 700 kişi katılmıştır. Çevrimiçi anket çalışması Adalar ilçe sınırlarında yer alan 5 mahalle için gerçekleştirilmiştir. 5 mahalle için katılımcıların yaş ortalamasının 52 olduğu görülmüştür. Anket katılımcılarının yüzde 52’sinin erkek, yüzde 45’inin kadın, yüzde 3’ünün LGBT’li olduğu görülmüştür. Mahallelerinde kaç senedir yaşadığı sorulan katılımcıların yüzde 45’i «30 yıldan fazla» yanıtını vermiştir. Ankete katılanlara toplam 10 soru sorulmuş ve en çok öne çıkan cevaplar yazılmıştır(!):

1-) Nasıl bir Adalar’da yaşamak sizi mutlu eder?

Bayramlarda vapurların bedava olmadığı, çevre temizliğine önem verilen, huzurun hakim olduğu, kültürel aktivitelerin ön planda tutulduğu bir adada yaşamaktan mutlu oluruz.

2-) Hayal ettiğiniz Adalar’ın gerçek olabilmesi için ilk olarak ne yapılması gerekir?

Belediye başkanı ve yönetiminin değişmesi gerekir.

3-) Kendinizde değiştirebileceğiniz herhangi bir şey olsaydı bu ne olurdu?

Bir daha asla partiye oy vermez, adaya oy verirdim.

4-) Söylediğiniz en büyük yalan neydi?

Her Şey Çok Güzel Olacak

5-) Hiç birinin numarasını duvara yazdınız mı?

Evet, İBB Şikayet Hattının numarasını duvarlara yazdım.

6-) Kendi kendinize konuşur musunuz?

Evet, Atilla Aytaç zamanında bu hastalığım başladı ve Erdem Gül ile birlikte çok arttı.

7-) Siz belediye başkanı olsaydınız ilk neyi değiştirirdiniz?

Belediye kadrosunun büyük çoğunluğunu değiştirirdim.

8-) Ailenize-Yakın arkadaşınıza söylediğiniz bir yalan oldu mu? Olduysa ne?

Yerel seçimlerde, ‘biz Erdem Gül’e oy vermiyoruz, CHP’ye oy veriyoruz’ dedim.

9-) Yanında olup özür dileyeceğiniz-sarılmak isteyeceğiniz siyasi kim?

Rahmetli Recep Koç. Onun çok hakkını yedik.

10-) AK Partili meclis üyelerinin belediye meclisinde sorunlarınızı dile getirdiğine inanıyor musunuz?

Şaka mı bu soru, Belediye meclisinde AK Partili meclis üyeleride mi var?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.