Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ETME BULMA DÜNYASI DİYECEĞİM AMA…

BAKIRKÖY 29.06.2024 - 16:05, Güncelleme: 29.06.2024 - 16:05
 

ETME BULMA DÜNYASI DİYECEĞİM AMA…

Bakırköy'de tek sorunumuz kaldı, 'biçilmeyen otlar' diyeceğimiz ama....
Bugün, Bakırköy Kent Konseyi seçimi yapıldı. İncirli caddesinde bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde yapılan seçimde konuşan başkan Halim Kızılırmak, ‘Bakırköy Belediyesi adeta derebeylikle yönetilmek istenmektedir. Bizler, belediyenin seçimlere müdahale ederek istedikleri adayın kent konseyi başkanı yapılmasını antidemokratik buluyoruz. Bakırköy Belediyesinin elindeki gücü kullanarak, ‘her sivil toplum örgütüne benim adamım gelsin’ mantığını reddediyoruz. Maalesef birçok CHP’li belediyede de aynı sıkıntıların olduğunu görerek üzülüyoruz’ dedi. Daha sonra yapılan seçimde, oy kullanmaya gelen 71 delegenin tamamının oyunu alan Halim Kızılırmak, yeniden kent konseyi başkanı seçildi. Bakalım yarın yapılacak olan alternatif kent konseyi seçimini kim kazanacak? Aldığım duyumlara göre, başkan adaylarından Taner Dayı, kazanamama korkusu nedeniyle adaylıktan çekilmiş.   Belediye başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, üç ay gibi kısa sürede Bakırköy’de farklı sosyal etkinliklere imza atarak, vatandaşın bir nebze de olsa yüzünü güldürmeyi başardı. İnşallah bu etkinlikler daha da fazla çoğalır ve ilçem adına en büyük arzum olan ‘uluslararası düzeylere’ ulaşır.   ETME BULMA DÜNYASI DİYECEĞİM AMA…   Bakırköy Belediyesi spor müdürlüğü, yüzme havuzunu bakıma aldı. Yıllardır rant uğruna ihmal edilen yüzme havuzu, şu an teknik olarak kullanılamaz durumda ve daha da kötüsü çökme tehlikesiyle karşı karşıya. Göreve gelir geldiği ilk günden itibaren, sporcuların can güvenliğini korumak adına yüzme havuzunu derhal bakıma alan ve tüm kulüplere eşit hizmet sunmaya başlayan yeni spor müdürüne teşekkür ederim. Geçtiğimiz günlerde başarılı bir yüzme hocamız sosyal medyasından paylaşım yaparak antrenman saatlerinden şikayet etmiş. Keşke bu yüzme hocamız, geçmişte keyfi olarak Carousel Bakırköy Kadın Futbol Kulübümüzün, akşam antrenman saatlerinin, sabah 06.00 ‘a alınmasında da aynı tepkiyi verseydi. Etme bulma meselesi demek isterdim ama durum tamamen farklı, can güvenliği meselesi. Sporcu dostu olan yeni müdürü kimse karalamaya kalkmasın, destek olsun. Başta da söylediğim gibi, orada bir sporcunun spor kompleksinden  kaynaklı burnu kanasa bile hesabını sorumlu müdür ödeyeceği için, önlemler alması gayet normal.   Bakırköy Belediyesi Başımızın Üzerinde ki Tehlikeye Dur Desin!   Özellikle İstanbul Caddesi ve onlarca ara sokakta bulunan işyerlerinin yangın merdivenleri çok büyük tehlike saçıyor. Son derece çirkin görüntülere de sebep olan ve sokaklara-caddelere açılacak şekilde yapılmış olan bu yangın merdivenleri eski oldukları için, her an zembereğinden boşalıp vatandaşın kafasına inebilir, ölümlü kazalara sebebiyet verebilirler. İmar yönetmeliğine aykırı olması gereken ve sonradan ruhsat alınan yargın merdivenleriyle ilgili, bu tehlike durumun önüne geçmek ve Bakırköy’ü bu çirkin görüntülerden kurtarmak için harekete geçmenizi bekliyoruz.
Bakırköy'de tek sorunumuz kaldı, 'biçilmeyen otlar' diyeceğimiz ama....

Bugün, Bakırköy Kent Konseyi seçimi yapıldı. İncirli caddesinde bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde yapılan seçimde konuşan başkan Halim Kızılırmak, ‘Bakırköy Belediyesi adeta derebeylikle yönetilmek istenmektedir. Bizler, belediyenin seçimlere müdahale ederek istedikleri adayın kent konseyi başkanı yapılmasını antidemokratik buluyoruz. Bakırköy Belediyesinin elindeki gücü kullanarak, ‘her sivil toplum örgütüne benim adamım gelsin’ mantığını reddediyoruz. Maalesef birçok CHP’li belediyede de aynı sıkıntıların olduğunu görerek üzülüyoruz’ dedi. Daha sonra yapılan seçimde, oy kullanmaya gelen 71 delegenin tamamının oyunu alan Halim Kızılırmak, yeniden kent konseyi başkanı seçildi.

Bakalım yarın yapılacak olan alternatif kent konseyi seçimini kim kazanacak? Aldığım duyumlara göre, başkan adaylarından Taner Dayı, kazanamama korkusu nedeniyle adaylıktan çekilmiş.

 

Belediye başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, üç ay gibi kısa sürede Bakırköy’de farklı sosyal etkinliklere imza atarak, vatandaşın bir nebze de olsa yüzünü güldürmeyi başardı. İnşallah bu etkinlikler daha da fazla çoğalır ve ilçem adına en büyük arzum olan ‘uluslararası düzeylere’ ulaşır.

 

ETME BULMA DÜNYASI DİYECEĞİM AMA…

 

Bakırköy Belediyesi spor müdürlüğü, yüzme havuzunu bakıma aldı. Yıllardır rant uğruna ihmal edilen yüzme havuzu, şu an teknik olarak kullanılamaz durumda ve daha da kötüsü çökme tehlikesiyle karşı karşıya. Göreve gelir geldiği ilk günden itibaren, sporcuların can güvenliğini korumak adına yüzme havuzunu derhal bakıma alan ve tüm kulüplere eşit hizmet sunmaya başlayan yeni spor müdürüne teşekkür ederim.

Geçtiğimiz günlerde başarılı bir yüzme hocamız sosyal medyasından paylaşım yaparak antrenman saatlerinden şikayet etmiş. Keşke bu yüzme hocamız, geçmişte keyfi olarak Carousel Bakırköy Kadın Futbol Kulübümüzün, akşam antrenman saatlerinin, sabah 06.00 ‘a alınmasında da aynı tepkiyi verseydi. Etme bulma meselesi demek isterdim ama durum tamamen farklı, can güvenliği meselesi.

Sporcu dostu olan yeni müdürü kimse karalamaya kalkmasın, destek olsun. Başta da söylediğim gibi, orada bir sporcunun spor kompleksinden  kaynaklı burnu kanasa bile hesabını sorumlu müdür ödeyeceği için, önlemler alması gayet normal.

 

Bakırköy Belediyesi Başımızın Üzerinde ki Tehlikeye Dur Desin!

 

Özellikle İstanbul Caddesi ve onlarca ara sokakta bulunan işyerlerinin yangın merdivenleri çok büyük tehlike saçıyor. Son derece çirkin görüntülere de sebep olan ve sokaklara-caddelere açılacak şekilde yapılmış olan bu yangın merdivenleri eski oldukları için, her an zembereğinden boşalıp vatandaşın kafasına inebilir, ölümlü kazalara sebebiyet verebilirler. İmar yönetmeliğine aykırı olması gereken ve sonradan ruhsat alınan yargın merdivenleriyle ilgili, bu tehlike durumun önüne geçmek ve Bakırköy’ü bu çirkin görüntülerden kurtarmak için harekete geçmenizi bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.