Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

DEM PARTİSİNDEN ADALAR DA BÜYÜK SÜPRİZ

ADALAR 21.12.2023 - 12:36, Güncelleme: 21.12.2023 - 13:23
 

DEM PARTİSİNDEN ADALAR DA BÜYÜK SÜPRİZ

Adalar Belediye Başkanlığı için DEM Partiden adaylık başvurusu yapan Mehmet Galip Ataş, dosyasını dün İstanbul İl Başkanlığına teslim etti.
Adalarda tüm siyasi dengelerin, hesapların alt-üst olduğu adaylık başvurusuyla ilgili, DEM Parti İstanbul İl Başkanlığında konuşan Mehmet Galip Ataş, ‘Kıymetli Adalılar ve değerli yol arkadaşlarımın da bildiği gibi, Adalar 15 yıldır dışarıdan atanan kişilerce yönetilmektedir. Artık bu gidişata ‘dur’ demek ve makûs talihimizi değiştirmek için aday oldum. Gençlik yıllarımda aldığım siyasi kültürümü daha da geliştirerek, çocuklarıma emanet taşıdığım partim DEM’den, bugün belediye başkan aday adayı olarak huzurunuzdayım. Politik yaşamın her zaman içinde olmuş, bu uğurda çok defa bedel ödemiş bir aileden geliyorum. Yıllardır aldığım parti terbiyem nedeniyle, DEM’li olmanın nasıl bir sorumluluk olduğunu iyi bilirim. Partililiği, liyakati, emeği öne çıkartacak ahlaklı ilkeli siyasete ihtiyacımızın olduğu bu dönemde üzerime düşen görevin fazlasını yapacağımı bilmenizi isterim. Ötekisi olmayan hizmet anlayışının var olması için hep beraber çalışacağız. Bu bilinç çerçevesinde halkımız için bilgimi, birikimimi ve yıllardır edindiğim deneyimimi partim aracılığıyla insanlarımızın hizmetine sunmak istiyorum. Sizlerden de siyasal mücadelemdeki bu yeni yolculuğuma destek vermenizi diliyorum’ dedi.
Adalar Belediye Başkanlığı için DEM Partiden adaylık başvurusu yapan Mehmet Galip Ataş, dosyasını dün İstanbul İl Başkanlığına teslim etti.

Adalarda tüm siyasi dengelerin, hesapların alt-üst olduğu adaylık başvurusuyla ilgili, DEM Parti İstanbul İl Başkanlığında konuşan Mehmet Galip Ataş, ‘Kıymetli Adalılar ve değerli yol arkadaşlarımın da bildiği gibi, Adalar 15 yıldır dışarıdan atanan kişilerce yönetilmektedir. Artık bu gidişata ‘dur’ demek ve makûs talihimizi değiştirmek için aday oldum.

Gençlik yıllarımda aldığım siyasi kültürümü daha da geliştirerek, çocuklarıma emanet taşıdığım partim DEM’den, bugün belediye başkan aday adayı olarak huzurunuzdayım.

Politik yaşamın her zaman içinde olmuş, bu uğurda çok defa bedel ödemiş bir aileden geliyorum.

Yıllardır aldığım parti terbiyem nedeniyle, DEM’li olmanın nasıl bir sorumluluk olduğunu iyi bilirim. Partililiği, liyakati, emeği öne çıkartacak ahlaklı ilkeli siyasete ihtiyacımızın olduğu bu dönemde üzerime düşen görevin fazlasını yapacağımı bilmenizi isterim.

Ötekisi olmayan hizmet anlayışının var olması için hep beraber çalışacağız. Bu bilinç çerçevesinde halkımız için bilgimi, birikimimi ve yıllardır edindiğim deneyimimi partim aracılığıyla insanlarımızın hizmetine sunmak istiyorum.

Sizlerden de siyasal mücadelemdeki bu yeni yolculuğuma destek vermenizi diliyorum’ dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.