Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CHP'DEN, ADALARA ADALI ADAY

ADALAR 13.02.2024 - 15:13, Güncelleme: 13.02.2024 - 15:13
 

CHP'DEN, ADALARA ADALI ADAY

Yıllarca Adalar’a Adalı aday isteyen CHP seçmeni, 15 yıl sonra nihayet bu muradına Ali Ercan Akpolat’la erdi.
Gençlik yıllarından itibaren CHP’ye büyük emekler veren Akpolat, partisinin her kademesinde görev aldı.  Adalıların, ‘bizim evladımız’ diye hitap ettiği Akpolat, gerçek bir hayvansever, doğa dostu ve Ada aşığı olarak bilinmekte. Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerine sahip çıkan, bu değerler üzerinden siyaset yapan Akpolat’a çıktığı kutlu yolda başarılar dileriz.   Ali Ercan Akpolat, CHP tarafından Adalar Belediye Başkan Adaylığının açıklanması üzerine sosyal medyasından yaptığı açıklama da şunları söyledi: ‘Sevgili İstanbullular, Değerli Adalılar, Doğduğum, sokaklarında büyüdüğüm, karış karış gezip kapı kapı dolaştığım, her bir köşesinde anılar biriktirdiğim Adalar’da, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Öncelikle bana güvenerek bu onurlu göreve layık gören Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’ne, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e, MYK üyelerimize, İstanbul İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik’e ve İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bu yola çıkarken desteğini çok güçlü bir şekilde hissettiğim CHP Adalar İlçe Örgütüme, varlıklarıyla bana güç veren Adalı hemşehrilerime, birlikte yol yürüdüğüm dostlarıma, yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik, meclis üyelerimiz, örgütümüz ve halkımız ile sokak sokak gezerek, kapı kapı çalarak hem İstanbul’da hem de Adalar’da bir başarı öyküsü daha yazacağız. Sorumluluğumun bilincindeyim, sizlerden aldığım destekle ve Adalar’a olan sevdamla hak ettiğimiz yaşam kalitesine ve refaha ulaşmak için var gücümle mücadele edeceğim. Yıllardır olduğu gibi yine sizlerle birlikte omuz omuza olacağız, daha huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı Adalar için hep birlikte çalışacağız. Her şey Adalar için! Dün, bugün, daima...
Yıllarca Adalar’a Adalı aday isteyen CHP seçmeni, 15 yıl sonra nihayet bu muradına Ali Ercan Akpolat’la erdi.

Gençlik yıllarından itibaren CHP’ye büyük emekler veren Akpolat, partisinin her kademesinde görev aldı.  Adalıların, ‘bizim evladımız’ diye hitap ettiği Akpolat, gerçek bir hayvansever, doğa dostu ve Ada aşığı olarak bilinmekte.

Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerine sahip çıkan, bu değerler üzerinden siyaset yapan Akpolat’a çıktığı kutlu yolda başarılar dileriz.

 

Ali Ercan Akpolat, CHP tarafından Adalar Belediye Başkan Adaylığının açıklanması üzerine sosyal medyasından yaptığı açıklama da şunları söyledi:

‘Sevgili İstanbullular, Değerli Adalılar, Doğduğum, sokaklarında büyüdüğüm, karış karış gezip kapı kapı dolaştığım, her bir köşesinde anılar biriktirdiğim Adalar’da, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Öncelikle bana güvenerek bu onurlu göreve layık gören Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’ne, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e, MYK üyelerimize, İstanbul İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik’e ve İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bu yola çıkarken desteğini çok güçlü bir şekilde hissettiğim CHP Adalar İlçe Örgütüme, varlıklarıyla bana güç veren Adalı hemşehrilerime, birlikte yol yürüdüğüm dostlarıma, yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik, meclis üyelerimiz, örgütümüz ve halkımız ile sokak sokak gezerek, kapı kapı çalarak hem İstanbul’da hem de Adalar’da bir başarı öyküsü daha yazacağız. Sorumluluğumun bilincindeyim, sizlerden aldığım destekle ve Adalar’a olan sevdamla hak ettiğimiz yaşam kalitesine ve refaha ulaşmak için var gücümle mücadele edeceğim. Yıllardır olduğu gibi yine sizlerle birlikte omuz omuza olacağız, daha huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı Adalar için hep birlikte çalışacağız. Her şey Adalar için! Dün, bugün, daima...

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.