Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY’DE SÜRPRİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

BAKIRKÖY 13.01.2024 - 01:27, Güncelleme: 13.01.2024 - 01:38
 

BAKIRKÖY’DE SÜRPRİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

AK Parti'de titiz ve kapsamlı çalışma sonucu Bakırköy’ün adayı belli oldu.
Özellikle İstanbul'da CHP’nin güçlü olduğu ilçelerde, CHP ve farklı parti seçmenlerinin de oylarını alabilecek isimler üzerinde AK Parti'de titiz bir çalışma yürütülüyordu. Bakırköy ilçesi Pilot İlçe seçildi ve düğmeye basıldı  . .   Seçim kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre AK Parti’nin bugüne kadar hiç seçim kazanamadığı Bakırköy ilçesinde daha önce iki dönem belediye başkanlığı görevini yapan Türkiye’nin ilk Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir Aday yapılacak  . .  Ali Talip Özdemir’in Bakırköy’de sempati ile karşılanacağı ve farklı seçmen kitlelerinin oyunu alabileceği biliniyor  . .  Son söz şu : Ali Talip Özdemir Kesin aday yapılacak. Karar Ankara”dan onaylandı ve bugün yarın açıklanacak. Bu bilgi yüzde doksandokuz kesin olmakla birlikte dünyanın bin türlü hali de var unutmayalım  . .  Peki; eğer Ali Talip Özdemir AK Parti Adayı olursa AHMET BAHADIRLI”nın tavrı ne olacak? Unutmayalım ki , Ahmet Bahadırlı ile Ali Talip Özdemir”in çok eskilere dayanan dostlukları var ve hatta dostluktan öte Ağabey kardeş gibi olduklarını bilmeyen yok. Siyasette yol arkadaşlığı yaptılar  . .  Ahmet Bahadırlı yıllardır emek verdiği Bakırköy”de sevilen ve arzu edilen bir başkan adayı  . .  Belediye Başkan adayı olarak isminin açıklanmasını bekleyen o kadar çok seçmeni var ki . . . Hal böyleyken; Ali Talip Özdemir’in aday yapılması ve ikilinin siyaset arenasında bu şekilde karşılaşması kritik bir mesele. Her ikisi İlçenin geleceğine katkı sunan Başkanlar ve sevilen sayılan isimler Peki ; Ali Talip Özdemir ile Ahmet Bahadırlı birbirlerine rakip mi olacaklar ? Ya da ; Eğer beraber hareket ederlerse ne olur ? Ahmet Bahadırlı bu işe ne der ?  Velhasıl kartlar yeniden karıldı oyun yeni başlıyor  . .  Gün doğmadan neler doğacak Gün doğduktan hemen sonra .... Ahmet Bahadırlı ile yapacağımız Söyleşimizde .
AK Parti'de titiz ve kapsamlı çalışma sonucu Bakırköy’ün adayı belli oldu.

Özellikle İstanbul'da CHP’nin güçlü olduğu ilçelerde, CHP ve farklı parti seçmenlerinin de oylarını alabilecek isimler üzerinde AK Parti'de titiz bir çalışma yürütülüyordu.

Bakırköy ilçesi Pilot İlçe seçildi ve düğmeye basıldı  . .  

Seçim kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre AK Parti’nin bugüne kadar hiç seçim kazanamadığı Bakırköy ilçesinde daha önce iki dönem belediye başkanlığı görevini yapan Türkiye’nin ilk Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir Aday yapılacak  . . 

Ali Talip Özdemir’in Bakırköy’de sempati ile karşılanacağı ve farklı seçmen kitlelerinin oyunu alabileceği biliniyor  . . 

Son söz şu : Ali Talip Özdemir Kesin aday yapılacak. Karar Ankara”dan onaylandı ve bugün yarın açıklanacak.

Bu bilgi yüzde doksandokuz kesin olmakla birlikte dünyanın bin türlü hali de var unutmayalım  . . 

Peki; eğer Ali Talip Özdemir AK Parti Adayı olursa AHMET BAHADIRLI”nın tavrı ne olacak?

Unutmayalım ki , Ahmet Bahadırlı ile Ali Talip Özdemir”in çok eskilere dayanan dostlukları var ve hatta dostluktan öte Ağabey kardeş gibi olduklarını bilmeyen yok.

Siyasette yol arkadaşlığı yaptılar  . . 

Ahmet Bahadırlı yıllardır emek verdiği Bakırköy”de sevilen ve arzu edilen bir başkan adayı  . . 

Belediye Başkan adayı olarak isminin açıklanmasını bekleyen o kadar çok seçmeni var ki . . .

Hal böyleyken; Ali Talip Özdemir’in aday yapılması ve ikilinin siyaset arenasında bu şekilde karşılaşması kritik bir mesele.

Her ikisi İlçenin geleceğine katkı sunan Başkanlar ve sevilen sayılan isimler

Peki ; Ali Talip Özdemir ile Ahmet Bahadırlı birbirlerine rakip mi olacaklar ?

Ya da ; Eğer beraber hareket ederlerse ne olur ?

Ahmet Bahadırlı bu işe ne der ? 

Velhasıl kartlar yeniden karıldı oyun yeni başlıyor  . . 

Gün doğmadan neler doğacak Gün doğduktan hemen sonra ....

Ahmet Bahadırlı ile yapacağımız Söyleşimizde .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.