Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR'A YENİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ

ADALAR 28.12.2023 - 13:07, Güncelleme: 28.12.2023 - 13:07
 

ADALAR'A YENİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ

İstanbul Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atama...
Göreve atandığı günden bugüne kadar, ilçemizde güven ve huzuru tesis etmek için canla başla çalışarak birçok başarıya imza atan Adalar İlçe Emniyet Müdürü Gülseda Torun, İstanbul Emniyeti Eğitim Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünün aldığı son ara kararla birlikte yeni Adalar İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur oldu. Her iki emniyet müdürümüze de yeni görevlerinde başarılar dileriz.
İstanbul Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atama...

Göreve atandığı günden bugüne kadar, ilçemizde güven ve huzuru tesis etmek için canla başla çalışarak birçok başarıya imza atan Adalar İlçe Emniyet Müdürü Gülseda Torun, İstanbul Emniyeti Eğitim Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün aldığı son ara kararla birlikte yeni Adalar İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur oldu.

Her iki emniyet müdürümüze de yeni görevlerinde başarılar dileriz.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.