Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR'A KENDİ EVLADIMIZI SEÇECEĞİZ

ADALAR 11.12.2023 - 12:40, Güncelleme: 11.12.2023 - 13:04
 

ADALAR'A KENDİ EVLADIMIZI SEÇECEĞİZ

Mücadele denilince ilk akla gelen isimlerden olan belediye başkan adayını, Ada Halkı yalnız bırakmadı.
Cumartesi günü, Büyükada Saat Meydanında Adalar Belediye Başkanlığına Adaylığını açıklayan Ercan Akpolat’ı partililer ve Ada halkı yalnız bırakmayarak destek oldular. CHP İl Başkan Yardımcısı Haydar Karasu’nun da katıldığı adaylık açıklaması; ilikleri donduran soğuğa rağmen meydana toplanan Adalıların kendi içlerinden bir aday hasretinin de adeta dışa vurumu gibiydi. CHP Adalar İlçe Başkanı ve Adalar Belediyesi Başkan adayı Ercan Akpolat burada yaptığı konuşmada. ‘Yağmur, lodos, boran demeden bugün buraya gelerek beniz yalnız bırakmayan siz Adalı dostlarıma gönülden teşekkür ederim. Adalar da artık sevgi-dostluk kazansın diye, Adalar’ı artık Adalılar yönetmeli diyerek, sizlerin de desteğinizle yola çıkıyorum. Ben seçimden seçime meydanlara çıkmadım. Her zaman cadde cadde, sokak sokak, ada ada hep yanınızda sizinle oldum, olmaya da devam edeceğim. Bugün de adaylık açıklamamı gizli saklı değil, bu meydanda sizlerle birlikte yapıyorum. Evladınız, kardeşiniz, arkadaşınız olarak ilçemde ayrım gözetmeden çalmadık kapı, yardım eli uzatmadığımız hane bırakmamaya gayret ettik. Sevincinizle sevinip, dertlerinizle dertlenerek çözümler ürettik. Sorunlarımızı biliyoruz ve o sorunları ortadan kaldırmak için projelerimiz hazır. Yağan yağmura, bedenlerinize çarpan soğuğa rağmen sıcacık sevginizle, sıcacık duygularınızla bugün beni kucaklamaya geldiğiniz için sizlere bir kez daha tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Bu onura layık olmak için durmadan çalışacağım. Sizlerden aldığım güç ve Adalar’a olan sevdam ile gelecek güzel günlere birlikte yürüyeceğiz’ dedi.   Yağmura ve soğuğa aldırmadan meydana toplanarak, Adalar Belediyesi'ni artık bir Adalının yönetmesinin zamanı geldiğini belirten ilçe halkı, "Bu defa, bizim gibi konuşan, ne dediğimizi anlayan, bizimle üzülüp bizimle sevinecek, kimseye haksızlık etmeyecek bir Belediye Başkanı seçeceğiz. Bizleri bizden olmayanlar anlayamaz ve bu güne kadar anlamadılar da... artık bu seçimler de Adalılar olarak kendi evlatlarımıza destek olacağız" dediler. 
Mücadele denilince ilk akla gelen isimlerden olan belediye başkan adayını, Ada Halkı yalnız bırakmadı.

Cumartesi günü, Büyükada Saat Meydanında Adalar Belediye Başkanlığına Adaylığını açıklayan Ercan Akpolat’ı partililer ve Ada halkı yalnız bırakmayarak destek oldular. CHP İl Başkan Yardımcısı Haydar Karasu’nun da katıldığı adaylık açıklaması; ilikleri donduran soğuğa rağmen meydana toplanan Adalıların kendi içlerinden bir aday hasretinin de adeta dışa vurumu gibiydi.

CHP Adalar İlçe Başkanı ve Adalar Belediyesi Başkan adayı Ercan Akpolat burada yaptığı konuşmada. ‘Yağmur, lodos, boran demeden bugün buraya gelerek beniz yalnız bırakmayan siz Adalı dostlarıma gönülden teşekkür ederim.

Adalar da artık sevgi-dostluk kazansın diye, Adalar’ı artık Adalılar yönetmeli diyerek, sizlerin de desteğinizle yola çıkıyorum. Ben seçimden seçime meydanlara çıkmadım. Her zaman cadde cadde, sokak sokak, ada ada hep yanınızda sizinle oldum, olmaya da devam edeceğim. Bugün de adaylık açıklamamı gizli saklı değil, bu meydanda sizlerle birlikte yapıyorum. Evladınız, kardeşiniz, arkadaşınız olarak ilçemde ayrım gözetmeden çalmadık kapı, yardım eli uzatmadığımız hane bırakmamaya gayret ettik. Sevincinizle sevinip, dertlerinizle dertlenerek çözümler ürettik. Sorunlarımızı biliyoruz ve o sorunları ortadan kaldırmak için projelerimiz hazır. Yağan yağmura, bedenlerinize çarpan soğuğa rağmen sıcacık sevginizle, sıcacık duygularınızla bugün beni kucaklamaya geldiğiniz için sizlere bir kez daha tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Bu onura layık olmak için durmadan çalışacağım. Sizlerden aldığım güç ve Adalar’a olan sevdam ile gelecek güzel günlere birlikte yürüyeceğiz’ dedi.

 

Yağmura ve soğuğa aldırmadan meydana toplanarak, Adalar Belediyesi'ni artık bir Adalının yönetmesinin zamanı geldiğini belirten ilçe halkı, "Bu defa, bizim gibi konuşan, ne dediğimizi anlayan, bizimle üzülüp bizimle sevinecek, kimseye haksızlık etmeyecek bir Belediye Başkanı seçeceğiz. Bizleri bizden olmayanlar anlayamaz ve bu güne kadar anlamadılar da... artık bu seçimler de Adalılar olarak kendi evlatlarımıza destek olacağız" dediler. 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.