Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR KARARINI VERMİŞ

ADALAR 18.03.2024 - 11:54, Güncelleme: 18.03.2024 - 12:00
 

ADALAR KARARINI VERMİŞ

CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Ercan Akpolat, 17 Mart’ta Büyükada Anadolu Kulüpte Proje Tanıtım Toplantısı düzenledi. Akpolat’ın, “Adalar’ın Yeni Vizyonu”nu ve projelerini paylaştığı toplantıya, CHP genel başkan yardımcıları, parti meclisi üyeleri, il başkan yardımcıları da katıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gönderdiği videolu mesajda, Ercan Akpolat’a başarılar diledi.
Çok yoğun izleyicinin katıldığı ve adeta seçim mitingini andıran toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasından sonra başladı. Toplantıda Adalar’ın yeni vizyonunu ve projelerini anlatan CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Ercan Akpolat hedeflerinin “huzurlu, güvenli ve modern bir Avrupa kenti yaratmak” olduğunu söyledi: “İstanbul’un her dönemine tanıklık eden bir kentte yaşıyoruz. Adalarımız 100 yıldır Cumhuriyet’in değerlerine, Atatürk ilkelerine sıkı sıkıya sahip çıkıyor. 31 Mart’tan sonra kentimizi yeni bir vizyonla, yeni bir heyecanla, Atatürk’ün bizlere dediği gibi ‘daima ileriye’ götürmek için, Adalı komşularımızla birlikte yönetmeye geliyoruz. Katılımcı, eşit, adil, şeffaf bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. 31 Mart’ta Adalar kazanacak, İstanbul kazanacak, Türkiye kazanacak. Bugün düzenlediğimiz, Projeler Lansmanı ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantımıza katılarak yanımızda olan desteğini bizlerden esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.    Ali Ercan Akpolat, seçimi kazandıklarında hayata geçirecekleri projelerini; Katılımcı Yönetim Anlayışı Bütüncül Koruma Kentsel İyileştirme Ulaşım ve Erişilebilirlik Turizm Sağlık Kültür Sanat ve Tarih Ana başlıkları altında detaylı olarak anlatarak, salonu hıncahınç dolduran Adalılardan büyük alkış aldı. Adalar Belediye Başkan Adayı Ercan Akpolat’ın, özellikle ilçenin en büyük sorunu haline gelen akülü araçlar konusunda seçim öncesi tavrını net olarak ortaya koyması ve bu konuda kimseye taviz vermeyeceklerini söylemesi ise gerçekten de takdire şayandı. Toplantı bitiminde ellerinde Türk Bayraklarıyla Büyükada saat meydanında bulunan seçim ofisine doğru yürüyüşe geçen Akpolat ve partililere halk, yol boyunca büyük sevgi gösterilerinde bulundu.
CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Ercan Akpolat, 17 Mart’ta Büyükada Anadolu Kulüpte Proje Tanıtım Toplantısı düzenledi. Akpolat’ın, “Adalar’ın Yeni Vizyonu”nu ve projelerini paylaştığı toplantıya, CHP genel başkan yardımcıları, parti meclisi üyeleri, il başkan yardımcıları da katıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gönderdiği videolu mesajda, Ercan Akpolat’a başarılar diledi.

Çok yoğun izleyicinin katıldığı ve adeta seçim mitingini andıran toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasından sonra başladı. Toplantıda Adalar’ın yeni vizyonunu ve projelerini anlatan CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Ercan Akpolat hedeflerinin “huzurlu, güvenli ve modern bir Avrupa kenti yaratmak” olduğunu söyledi: “İstanbul’un her dönemine tanıklık eden bir kentte yaşıyoruz. Adalarımız 100 yıldır Cumhuriyet’in değerlerine, Atatürk ilkelerine sıkı sıkıya sahip çıkıyor. 31 Mart’tan sonra kentimizi yeni bir vizyonla, yeni bir heyecanla, Atatürk’ün bizlere dediği gibi ‘daima ileriye’ götürmek için, Adalı komşularımızla birlikte yönetmeye geliyoruz. Katılımcı, eşit, adil, şeffaf bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. 31 Mart’ta Adalar kazanacak, İstanbul kazanacak, Türkiye kazanacak.

Bugün düzenlediğimiz, Projeler Lansmanı ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantımıza katılarak yanımızda olan desteğini bizlerden esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi. 

 

Ali Ercan Akpolat, seçimi kazandıklarında hayata geçirecekleri projelerini;

Katılımcı Yönetim Anlayışı

Bütüncül Koruma

Kentsel İyileştirme

Ulaşım ve Erişilebilirlik

Turizm

Sağlık

Kültür Sanat ve Tarih

Ana başlıkları altında detaylı olarak anlatarak, salonu hıncahınç dolduran Adalılardan büyük alkış aldı.

Adalar Belediye Başkan Adayı Ercan Akpolat’ın, özellikle ilçenin en büyük sorunu haline gelen akülü araçlar konusunda seçim öncesi tavrını net olarak ortaya koyması ve bu konuda kimseye taviz vermeyeceklerini söylemesi ise gerçekten de takdire şayandı.

Toplantı bitiminde ellerinde Türk Bayraklarıyla Büyükada saat meydanında bulunan seçim ofisine doğru yürüyüşe geçen Akpolat ve partililere halk, yol boyunca büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.