Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR CHP'DEN SOKAK CANLARINA ŞEFKAT ELİ...

ADALAR 20.11.2023 - 13:00, Güncelleme: 20.11.2023 - 13:00
 

ADALAR CHP'DEN SOKAK CANLARINA ŞEFKAT ELİ...

Adalar CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat ve yöneticiler, havaların aniden 5 dereceye düşmesi üzerine yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçe geneline daha önceden tespit ettikleri besleme noktalarına yem bırakarak yine gönülleri fethettiler.
Adalar CHP İlçe Başkanlığı, her yıl olduğu bu yıl da sahipsiz hayvanların kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için var güçleriyle mücadele ediyorlar. İlçe Başkanı Ercan Akpolat önderliğinde kurulan ekip tarafından Adalar’da yaşayan sokak canlarına kuru mama takviyesi yapılıyor. Kedi ve köpeklerin soğuğa karşı bağışıklığının güçlenmesi için besin değeri yüksek özel mamalar ilçenin çeşitli noktalarına bırakılıyor. Böylece kışın zorlu şartlarında kedi ve köpeklerin yiyecek bulması kolaylaştırılıyor Aynı ekip, sağlık sorunu olan hayvanların tedavi ve bakımı konusunda da çalışma yapıyor. CHP Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat da yaptığı kısa değerlendirmede amaçlarının yalnızca insanlara yardımcı olmak değil, yaşayan her canlıya imkanlar ölçüsünde yardım eli uzatmak olduğunu ifade ederek, “Soğukların başlamasıyla birlikte sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin yiyecek bulması zorlaştı. Bunun önüne geçmek için ilçe genelinde 40 ayrı noktaya yem bırakıyoruz. Yaz kış devam eden bu uygulamamızı kışın daha bir hassasiyetle yerine getiriyoruz” dedi.
Adalar CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat ve yöneticiler, havaların aniden 5 dereceye düşmesi üzerine yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçe geneline daha önceden tespit ettikleri besleme noktalarına yem bırakarak yine gönülleri fethettiler.

Adalar CHP İlçe Başkanlığı, her yıl olduğu bu yıl da sahipsiz hayvanların kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için var güçleriyle mücadele ediyorlar.

İlçe Başkanı Ercan Akpolat önderliğinde kurulan ekip tarafından Adalar’da yaşayan sokak canlarına kuru mama takviyesi yapılıyor. Kedi ve köpeklerin soğuğa karşı bağışıklığının güçlenmesi için besin değeri yüksek özel mamalar ilçenin çeşitli noktalarına bırakılıyor. Böylece kışın zorlu şartlarında kedi ve köpeklerin yiyecek bulması kolaylaştırılıyor

Aynı ekip, sağlık sorunu olan hayvanların tedavi ve bakımı konusunda da çalışma yapıyor.

CHP Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat da yaptığı kısa değerlendirmede amaçlarının yalnızca insanlara yardımcı olmak değil, yaşayan her canlıya imkanlar ölçüsünde yardım eli uzatmak olduğunu ifade ederek, “Soğukların başlamasıyla birlikte sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin yiyecek bulması zorlaştı. Bunun önüne geçmek için ilçe genelinde 40 ayrı noktaya yem bırakıyoruz. Yaz kış devam eden bu uygulamamızı kışın daha bir hassasiyetle yerine getiriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.