Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

HEYBELİADA'YA SÖZÜMÜZ VAR

ADALAR 20.03.2024 - 13:12, Güncelleme: 20.03.2024 - 13:21
 

HEYBELİADA'YA SÖZÜMÜZ VAR

Heybeliada da çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile bilinen ve herkes tarafından çok sevilen Burak Akman, muhtarlık seçimleri için daha şimdiden halkın büyük teveccühünü kazandı.
Elbette tüm Adalar birbirinden güzel ve kıymetlidir ama benim için yıllarca yaz-kış yaşadığım Heybeliada hepsinden daha kıymetli ve özeldir. Heybeliada yıllardır maalesef kaderine terk edilmiş durumda. Özellikle bir türlü çözülemeyen ve artık kangrene dönüşen akülü araç sorunu, sağlık ocağımızın 7/14 hizmet verememesi, yaşlı vatandaşlarımızın bakımsız parklar yüzünden oturup sohbet edebilecekleri yerleri olmaması, tepe mahallede bozuk yollardan dolayı insanların rahat yürüyememesi, gençlerimiz için hiçbir sosyal etkinlik düzenlenmemesi, sahillerimizden ücretsiz yararlanamamamız, düğün, nişan, cenaze vs. için toplanabileceğimiz bir salonumuzun olmaması ilk aklıma gelen sorunlardır. İşte bu sorunlara duyarlı ve gençliği-azmiyle sorunların üstesinden gelebilecek, kamu kurumlarına methiyeler dizmek yerine, vatandaşın şikâyetlerini iletip çözüme kavuşturulmasını sağlamak için gerekirse o kurumların önünde çadır kurup eylem yapabilecek bir aday artık var. Heybeliada Muhtar Adayı Burak Akman ve ekibinin mevcut sorunlara çare olacağına, özellikle Heybeliada Sanatoryumunun yeniden sağlık kuruluşu olarak hizmet vermesi için mücadele edeceğine inanıyor ve onlara güveniyorum.   Muhtar Adayı Burak Akman adaylığıyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Biz değerli halkımızla devletimiz arasında köprü vazifesi yaparak, Heybeliada’mızın çatısı altında herkese layık olmaya, mahallelimizin eli, dili, vicdanı olmaya adayız. ​CUMHURİYET İLKELERİNE sahip çıkarak toplumumuz menfaatine, sorunlarımızın çözümü için tüm benliğimiz ve sevgimizle çalışmayı sürdüreceğimize söz veriyor; seçmenlerimizin sağduyularını kullanarak, kurmuş olduğumuz ekibimizin taşıdığı azim, dürüstlük ve doğruluk anlayışına güvenmelerini istiyor, Heybeliada’mızı İstanbul’un örnek mahallesi yapabilmek için desteklerini bekliyoruz’ dedi.
Heybeliada da çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile bilinen ve herkes tarafından çok sevilen Burak Akman, muhtarlık seçimleri için daha şimdiden halkın büyük teveccühünü kazandı.

Elbette tüm Adalar birbirinden güzel ve kıymetlidir ama benim için yıllarca yaz-kış yaşadığım Heybeliada hepsinden daha kıymetli ve özeldir.

Heybeliada yıllardır maalesef kaderine terk edilmiş durumda. Özellikle bir türlü çözülemeyen ve artık kangrene dönüşen akülü araç sorunu, sağlık ocağımızın 7/14 hizmet verememesi, yaşlı vatandaşlarımızın bakımsız parklar yüzünden oturup sohbet edebilecekleri yerleri olmaması, tepe mahallede bozuk yollardan dolayı insanların rahat yürüyememesi, gençlerimiz için hiçbir sosyal etkinlik düzenlenmemesi, sahillerimizden ücretsiz yararlanamamamız, düğün, nişan, cenaze vs. için toplanabileceğimiz bir salonumuzun olmaması ilk aklıma gelen sorunlardır.

İşte bu sorunlara duyarlı ve gençliği-azmiyle sorunların üstesinden gelebilecek, kamu kurumlarına methiyeler dizmek yerine, vatandaşın şikâyetlerini iletip çözüme kavuşturulmasını sağlamak için gerekirse o kurumların önünde çadır kurup eylem yapabilecek bir aday artık var.

Heybeliada Muhtar Adayı Burak Akman ve ekibinin mevcut sorunlara çare olacağına, özellikle Heybeliada Sanatoryumunun yeniden sağlık kuruluşu olarak hizmet vermesi için mücadele edeceğine inanıyor ve onlara güveniyorum.

 

Muhtar Adayı Burak Akman adaylığıyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Biz değerli halkımızla devletimiz arasında köprü vazifesi yaparak, Heybeliada’mızın çatısı altında herkese layık olmaya, mahallelimizin eli, dili, vicdanı olmaya adayız.

CUMHURİYET İLKELERİNE sahip çıkarak toplumumuz menfaatine, sorunlarımızın çözümü için tüm benliğimiz ve sevgimizle çalışmayı sürdüreceğimize söz veriyor; seçmenlerimizin sağduyularını kullanarak, kurmuş olduğumuz ekibimizin taşıdığı azim, dürüstlük ve doğruluk anlayışına güvenmelerini istiyor, Heybeliada’mızı İstanbul’un örnek mahallesi yapabilmek için desteklerini bekliyoruz’ dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.