Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Erik ve çilek cep yakıyor!

GÜNDEM 21.04.2024 - 16:45, Güncelleme: 21.04.2024 - 17:27
 

Erik ve çilek cep yakıyor!

Erik ve çilek pazar tezgahlarındaki yerini aldı ancak fiyatları cep yakıyor.
bursaekspress.com / BURSA (İGFA) - Bahçelerde ürünlerin hasadının başlamasıyla birlikte tezgahlarda da yaz meyveleri boy göstermeye başladı. Pazar tezgahlarında erik kilogramı 100 TL’den, çilek ise kilogramı 89,90 TL"'en satılmaya başlandı. Büyük marketlere ve pazarlarda  tezgahlarda yerini alan çilek ve erik fiyatlarının yüksek olması sezonun yeni açılması olarak değerlendirildi. Fiyatların önümüzdeki haftalarda daha da düşmesi bekleniyor.
Erik ve çilek pazar tezgahlarındaki yerini aldı ancak fiyatları cep yakıyor.

bursaekspress.com / BURSA (İGFA) - Bahçelerde ürünlerin hasadının başlamasıyla birlikte tezgahlarda da yaz meyveleri boy göstermeye başladı.

Pazar tezgahlarında erik kilogramı 100 TL’den, çilek ise kilogramı 89,90 TL"'en satılmaya başlandı.

Büyük marketlere ve pazarlarda  tezgahlarda yerini alan çilek ve erik fiyatlarının yüksek olması sezonun yeni açılması olarak değerlendirildi.

Fiyatların önümüzdeki haftalarda daha da düşmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.