Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BTP ADAYI VESEK, 'BAKIRKÖY İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR'

BAKIRKÖY 11.03.2024 - 12:47, Güncelleme: 11.03.2024 - 12:47
 

BTP ADAYI VESEK, 'BAKIRKÖY İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR'

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bakırköy Belediye Başkan Adayı Dilber Nazlı Vesek dün düzenlenen kahvaltıda önce projelerini anlattı, sonrasında ise hem Bakırköy hem de ülkemizde yaşanan kirli siyaseti eleştirdi.
Adı gibi tam bağımsızlığı yürekten savunan BTP Bakırköy Belediye Başkan adayı Vesek yaptığı konuşmada; 26 projesini gazetecilerle paylaşarak, diğer adaylara adeta nal toplattı. Kentsel Dönüşümden 30 milyar dolar rant bekleyenlerin pusuya yattıklarını, binaların zemin etütleri yapılmadan artı iki-üç kat vereceğiz diyerek halkı kandırmaya çalıştıklarını söyleyen Vesek, ‘boş vaatlere inanmayın, ben jeoloji mühendisiyim ve sizlere zemin etüdü yapılmadan şu kadar kat vereceğiz diye yalan söyleyemem ama sizlere kentsel dönüşüme gidecek binalar için belediye olarak maddi ve teknik destek yardımında bulunacağımızın sözünü şimdiden veriyorum’ dedi. Bakırköy’ün ikinci en büyük sorunu olan trafik için de projelerinin hazır olduğunu ve trafikle birlikte otopark sorununu da iki yıl içerisinde tamamen çözmüş olacaklarının altını çizen Vesek, ‘Belediye de Savurganlığa son vererek, özellikle emeklilere ve yalnız yaşayan kadınlarımıza aylık 5 bin tl maddi yardım yapacağız’ dedi. Sığınmacı ve mültecilerin Bakırköy’de iş yeri açmalarına, sahilleri işgal etmelerine izin vermeyeceklerini de belirten Vesek konuşmasının devamında, ‘tüm ilköğretim okullarımızda evlatlarımıza ücretsiz öğlen yemeği vereceğiz. Kültür-Sanatın başkenti Bakırköy artık sadece kâğıt üzerinde değil, gerçekte kültür-sanatın başkenti olacak. Spor kulüplerinin sorunlarını ve spor yapmaya hasret Bakırköylülerin bu hasretlerini ivedilikle çözeceğiz. Sokakta yaşayan canlarımızı korumak bizim asli görevlerimiz arasında olacak. İçerisinde kısırlaştırma hizmetlerinin verildiği modern barınaklar açacağız. Çok düşük bütçeyle barınak içerisinde kuracağınız mama üretim tesisiyle, hem Tanrının bize emaneti canlarımızı doyuracak, hem de fazla mamayı satarak barınağımızı her yıl çok daha modernleştireceğiz. Çocuklarımız için bilim yuvaları açacağız. Mevcut kreş sayımızı her mahallede en az bir tane olmak üzere yoğunluk olan mahallelerde 2-3’e çıkararak ilk iki yılda toplam 20 kreşi hizmete sunmuş olacağız’ dedi. Ülkemizde son yaşanan gelişmelere de değinen Dilber Nazlı Vesek, ‘Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini söylerken yutkunanlar, PKK'nın siyasi uzantısı DEM parti ile "Kent Uzlaşısı" adı altında seçim ittifakı yaparken nedense hiç yutkunmuyorlar.  Türkiye’nin toprak bütünlüğünü ortadan kaldırmayı düşünen DEM parti üyelerini, Bakırköy’de CHP listelerinden belediye meclis üyeliklerine aday olarak gösterenler bizim rakiplerimiz dahi olamazlar. Bakırköy’ün, İstanbul'un, Türkiye'nin Erdoğan’ın yarattığı yıkımı toparlayabilmek için ikinci bir Erdoğan’a ihtiyacı yok. Sil baştan neoliberalizme, yeniden çözüm sürecine sürüklenmeye niyetimiz de yok. Bundan sonra Türk milletinin hakkını, bağımsızlığını her zaman olduğu gibi yine biz koruyacağız’ dedi.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bakırköy Belediye Başkan Adayı Dilber Nazlı Vesek dün düzenlenen kahvaltıda önce projelerini anlattı, sonrasında ise hem Bakırköy hem de ülkemizde yaşanan kirli siyaseti eleştirdi.

Adı gibi tam bağımsızlığı yürekten savunan BTP Bakırköy Belediye Başkan adayı Vesek yaptığı konuşmada; 26 projesini gazetecilerle paylaşarak, diğer adaylara adeta nal toplattı.

Kentsel Dönüşümden 30 milyar dolar rant bekleyenlerin pusuya yattıklarını, binaların zemin etütleri yapılmadan artı iki-üç kat vereceğiz diyerek halkı kandırmaya çalıştıklarını söyleyen Vesek, ‘boş vaatlere inanmayın, ben jeoloji mühendisiyim ve sizlere zemin etüdü yapılmadan şu kadar kat vereceğiz diye yalan söyleyemem ama sizlere kentsel dönüşüme gidecek binalar için belediye olarak maddi ve teknik destek yardımında bulunacağımızın sözünü şimdiden veriyorum’ dedi.
Bakırköy’ün ikinci en büyük sorunu olan trafik için de projelerinin hazır olduğunu ve trafikle birlikte otopark sorununu da iki yıl içerisinde tamamen çözmüş olacaklarının altını çizen Vesek, ‘Belediye de Savurganlığa son vererek, özellikle emeklilere ve yalnız yaşayan kadınlarımıza aylık 5 bin tl maddi yardım yapacağız’ dedi.
Sığınmacı ve mültecilerin Bakırköy’de iş yeri açmalarına, sahilleri işgal etmelerine izin vermeyeceklerini de belirten Vesek konuşmasının devamında, ‘tüm ilköğretim okullarımızda evlatlarımıza ücretsiz öğlen yemeği vereceğiz. Kültür-Sanatın başkenti Bakırköy artık sadece kâğıt üzerinde değil, gerçekte kültür-sanatın başkenti olacak. Spor kulüplerinin sorunlarını ve spor yapmaya hasret Bakırköylülerin bu hasretlerini ivedilikle çözeceğiz. Sokakta yaşayan canlarımızı korumak bizim asli görevlerimiz arasında olacak. İçerisinde kısırlaştırma hizmetlerinin verildiği modern barınaklar açacağız. Çok düşük bütçeyle barınak içerisinde kuracağınız mama üretim tesisiyle, hem Tanrının bize emaneti canlarımızı doyuracak, hem de fazla mamayı satarak barınağımızı her yıl çok daha modernleştireceğiz. Çocuklarımız için bilim yuvaları açacağız.
Mevcut kreş sayımızı her mahallede en az bir tane olmak üzere yoğunluk olan mahallelerde 2-3’e çıkararak ilk iki yılda toplam 20 kreşi hizmete sunmuş olacağız’ dedi.

Ülkemizde son yaşanan gelişmelere de değinen Dilber Nazlı Vesek, ‘Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini söylerken yutkunanlar, PKK'nın siyasi uzantısı DEM parti ile "Kent Uzlaşısı" adı altında seçim ittifakı yaparken nedense hiç yutkunmuyorlar.  Türkiye’nin toprak bütünlüğünü ortadan kaldırmayı düşünen DEM parti üyelerini, Bakırköy’de CHP listelerinden belediye meclis üyeliklerine aday olarak gösterenler bizim rakiplerimiz dahi olamazlar.

Bakırköy’ün, İstanbul'un, Türkiye'nin Erdoğan’ın yarattığı yıkımı toparlayabilmek için ikinci bir Erdoğan’a ihtiyacı yok. Sil baştan neoliberalizme, yeniden çözüm sürecine sürüklenmeye niyetimiz de yok. Bundan sonra Türk milletinin hakkını, bağımsızlığını her zaman olduğu gibi yine biz koruyacağız’ dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.