Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ALİ TALİP ÖZDEMİR VURDUMDUYMAZLIĞA SESSİZ KALMADI

BAKIRKÖY 10.02.2024 - 15:26, Güncelleme: 10.02.2024 - 15:30
 

ALİ TALİP ÖZDEMİR VURDUMDUYMAZLIĞA SESSİZ KALMADI

Carousel AVM’nin de verdiği büyük destek sayesinde, Cumhuriyetimizin 100. yılını şampiyon olup ikinci lige çıkarak taçlandıran Bakırköy Kadın Futbol Kulübümüzün bu yıl da forma sponsoru Carousel oluyor.
Dün, Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Kulübümüzle ilgili paylaştığımız haber üzerine hem kulüp başkanı, hem de gazetemize ulaşan Bakırköy belediye başkan adayı Ali Talip Özdemir yaptığı açıklama da, ’ ilçemiz kadın futbol takımına desteğimiz ve inancımız tamdır. Kadına yönelik şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratma konusundaki kararlılığımızı, kadın hakları ve kadının her alanda var olma mücadelesinde de her zaman kadınlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek için, Atatürk’ün sporcu kızlarının ilçemiz adına kazandıkları başarıya bizim de katkımız olmalı diyerek görüşmeler yapıp, kulübümüz için gerekli maddi destek sözünü aldık. Kıymetli dostum ve Bakırköy’ümüzün iftiharı Carousel AVM yönetim kurulu başkanı Yüksel Mermer, Kadın Futbol Takımımızın iki yıl boyunca forma sponsoru olacağı sözünü verdiği için, ilçem adına çok mutluyum. Hep birlikte çıktığımız başarı yolculuğunda, geçmiş dönemde olduğu gibi şimdi de, yarın da sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.’ Dedi.   BUGÜN OYNANAN DEPLASMAN MAÇININ ÖZETİ   Kartal 75. Yıl Stadında oynanan deplasman maçında Pendik Güven Spor’la karşılaşan Bakırköy Kadın FK, ilk yarıyı 1-0 yenik kapadı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan takımımız, Sude ve Melike’nin attığı gollerle takımımızı 2-1 öne geçirdiler. 90+7 de hakemin saç-baş yolduran haksız penaltı kararı sonrası maç 2-2 berabere bitti ve zorlu deplasmandan hakem hatasına rağmen 1 puan almayı başardık.
Carousel AVM’nin de verdiği büyük destek sayesinde, Cumhuriyetimizin 100. yılını şampiyon olup ikinci lige çıkarak taçlandıran Bakırköy Kadın Futbol Kulübümüzün bu yıl da forma sponsoru Carousel oluyor.

Dün, Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Kulübümüzle ilgili paylaştığımız haber üzerine hem kulüp başkanı, hem de gazetemize ulaşan Bakırköy belediye başkan adayı Ali Talip Özdemir yaptığı açıklama da, ’ ilçemiz kadın futbol takımına desteğimiz ve inancımız tamdır. Kadına yönelik şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratma konusundaki kararlılığımızı, kadın hakları ve kadının her alanda var olma mücadelesinde de her zaman kadınlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek için, Atatürk’ün sporcu kızlarının ilçemiz adına kazandıkları başarıya bizim de katkımız olmalı diyerek görüşmeler yapıp, kulübümüz için gerekli maddi destek sözünü aldık. Kıymetli dostum ve Bakırköy’ümüzün iftiharı Carousel AVM yönetim kurulu başkanı Yüksel Mermer, Kadın Futbol Takımımızın iki yıl boyunca forma sponsoru olacağı sözünü verdiği için, ilçem adına çok mutluyum. Hep birlikte çıktığımız başarı yolculuğunda, geçmiş dönemde olduğu gibi şimdi de, yarın da sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.’ Dedi.

 

BUGÜN OYNANAN DEPLASMAN MAÇININ ÖZETİ

 

Kartal 75. Yıl Stadında oynanan deplasman maçında Pendik Güven Spor’la karşılaşan Bakırköy Kadın FK, ilk yarıyı 1-0 yenik kapadı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan takımımız, Sude ve Melike’nin attığı gollerle takımımızı 2-1 öne geçirdiler. 90+7 de hakemin saç-baş yolduran haksız penaltı kararı sonrası maç 2-2 berabere bitti ve zorlu deplasmandan hakem hatasına rağmen 1 puan almayı başardık.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.