Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Adalar Belediye Başkan Adayı Serkan GÜNGÖR kimdir?

ADALAR (TH) - Tek Haber Gazetesi | 22.02.2024 - 14:41, Güncelleme: 23.02.2024 - 23:58
 

Adalar Belediye Başkan Adayı Serkan GÜNGÖR kimdir?

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Adalar Belediye Başkan Adayı Serkan GÜNGÖR kimdir?
Bilgisayar Yüksek Mühendisi olan Serkan GÜNGÖR, Büyükadalı bir baba ve Heybeliadalı bir annenin tek çocuğu olarak 1982 yılında dünyaya gelmiştir.  İlk, orta ve lise öğrenimini Heybeliada’da tamamlamıştır. Süleyman Demirel Üniversitesi’nde başladığı üniversite eğitimini burs kazanarak Kadir Has Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, (İngilizce) Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitiminin ardından iş hayatına atılarak Yapay Zekâ ve Ar-Ge alanlarında sırasıyla Mühendis, Başmühendis, Bilgi İşlem Yöneticisi ve Genel Müdür olarak çalışmıştır. İş hayatına devam ederken burslu olarak Okan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde Yüksek Lisans derecesini tamamlayarak Bilgisayar Yüksek Mühendisi olmuştur. 2010 yılında Adalar Belediye Başkan Danışmanı ve 2011 – 2015 yılları arasında kadrolu olarak Adalar Belediyesi Bilgi İşlem Departmanının başında Bilgisayar Mühendisi olarak görev yapmıştır. Kadrosu halen Adalar Belediyesindedir.  Şu an Türkiye’nin önde gelen bir teknoloji şirketinde mühendis ve yönetici olarak çalışmaktadır. İş hayatında özellikle Savunma Sanayi alanında, insansız kara ve hava araçları üzerine ve Sağlık Teknolojileri alanında Acil Sağlık Sistemleri üzerine projeler yürütmüştür. Uluslararası patentli çalışmaları mevcuttur. Sosyal hayatında ise ailesinin destekleri ile dört yaşında başladığı yüzme eğitimi ile birlikte sırasıyla Yelken, Sutopu ve Kürek sporlarıyla ilgilenmiştir. Spor hayatının on üç yılını verdiği Kürek sporunda Türkiye Şampiyonluğu dair birçok derece ve madalyası bulunmaktadır.  Üniversite öğrencilerine ve yeni mezunlara mentorluk yapmaktadır. Atatürkçü Düşünce Derneği üyesidir ve Tema Vakfı gönüllüsüdür. Serkan GÜNGÖR, İngilizce bilmektedir. Bekardır ve halen Heybeliada’da ikamet etmektedir.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Adalar Belediye Başkan Adayı Serkan GÜNGÖR kimdir?

Bilgisayar Yüksek Mühendisi olan Serkan GÜNGÖR, Büyükadalı bir baba ve Heybeliadalı bir annenin tek çocuğu olarak 1982 yılında dünyaya gelmiştir. 

İlk, orta ve lise öğrenimini Heybeliada’da tamamlamıştır. Süleyman Demirel Üniversitesi’nde başladığı üniversite eğitimini burs kazanarak Kadir Has Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, (İngilizce) Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde tamamlamıştır.

Lisans eğitiminin ardından iş hayatına atılarak Yapay Zekâ ve Ar-Ge alanlarında sırasıyla Mühendis, Başmühendis, Bilgi İşlem Yöneticisi ve Genel Müdür olarak çalışmıştır.

İş hayatına devam ederken burslu olarak Okan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde Yüksek Lisans derecesini tamamlayarak Bilgisayar Yüksek Mühendisi olmuştur.

2010 yılında Adalar Belediye Başkan Danışmanı ve 2011 – 2015 yılları arasında kadrolu olarak Adalar Belediyesi Bilgi İşlem Departmanının başında Bilgisayar Mühendisi olarak görev yapmıştır. Kadrosu halen Adalar Belediyesindedir. 

Şu an Türkiye’nin önde gelen bir teknoloji şirketinde mühendis ve yönetici olarak çalışmaktadır. İş hayatında özellikle Savunma Sanayi alanında, insansız kara ve hava araçları üzerine ve Sağlık Teknolojileri alanında Acil Sağlık Sistemleri üzerine projeler yürütmüştür. Uluslararası patentli çalışmaları mevcuttur.

Sosyal hayatında ise ailesinin destekleri ile dört yaşında başladığı yüzme eğitimi ile birlikte sırasıyla Yelken, Sutopu ve Kürek sporlarıyla ilgilenmiştir. Spor hayatının on üç yılını verdiği Kürek sporunda Türkiye Şampiyonluğu dair birçok derece ve madalyası bulunmaktadır. 

Üniversite öğrencilerine ve yeni mezunlara mentorluk yapmaktadır. Atatürkçü Düşünce Derneği üyesidir ve Tema Vakfı gönüllüsüdür. Serkan GÜNGÖR, İngilizce bilmektedir. Bekardır ve halen Heybeliada’da ikamet etmektedir.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.