GÖZÜNÜ İLÇE BAŞKANINA DİKTİ

Değerli okurlar; bugün ki haberime aklıma takılan bir soru ile başlamak istiyorum.

Sorumun Cevabını Bilen Varsa Yoruma Yazsın…

Sizlerin de bildiği gibi, Ekrem İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek suçlamasıyla yaklaşık 7 aydır Silivri Cezaevinde tutuklu.

Madem Ekrem İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü lideri olarak yargılanıyorsa; (Bakırköy’e atadığı eşbaşkan Ertan Yıldız bu suç örgütüne üye olmak suçlamasıyla tutuklandı ve daha sonra itirafçı olup serbest bırakıldı.)

CHP ilçe örgütünü yok sayıp, 16 aday adayıyla Benjamin Toshack geçerek Bakırköy’e atadığı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu da bu suç örgütünün üyesi olarak yargılanacak mı?

Karşındakine Çuvaldızı Batırmadan Önce, İğneyi Kendine Batır

AK Partili belediye meclis üyesi Ali Fatinoğlu’nun geçen hafta belediye meclisinde yaptığı eleştiriler çok konuşuldu…  gazeteci Selvi Sarıtaç’ın videolarını yayınladığı haberde bir kez daha gördük ki, aslında sayın Fatinoğlu 2024 yılı ocak ayından itibaren yaptığımız haberleri dikkatlice okumamış. Oysa okusa, çok daha fazla bilgi sahibi olur, bütün sataşmalara doğru cevaplar verebilirdi ama maalesef her zaman ki gibi yine sadece şov yaptı. O konuşmasını bir tek meclis üyesi ve başkan yardımcısı Cemalettin Özdemir anladı ama o da yanlış anladı.

Ertan Yıldız belediye meclisine sadece ilk gün ve daha sonra yaptığımız haber de ‘Yıldız’ın meclis üyeliği düştü’ dememiz üzerine arada gelip meclis oturumuna katılmış, diğer zamanlarda CHP ve AK Partili üyelerin oylarıyla izinli sayılmıştır. Şimdi AK Partiye buradan sormak isterim:

Yaklaşık 50 meclis toplantısına katılmayan Ertan Yıldız’ın her defasında izinli sayılmasına siz niye parmak kaldırdınız?

Acaba, Ertan Yıldız yaklaşık 300 sayfalık ifadesinde yer alan suçları işlesin diye göz mü yumdunuz?

Yoksa, Ertan Yıldız ile sizin aranızda bilemediğimiz başka bir gönül bağı mı var?

 

Bakırköy Belediye Başkanının Yeni Hedefi CHP İlçe Başkanı mı?

Geçtiğimiz günlerde Ayşecik ve saz ekibi pardon meclis üyeleri CHP ilçe başkanlığını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunmuşlar. Meclis üyelerinin yarısının katılmadığı ziyarete gerçekten çok üzüldüm. Daha önce de yazdığım gibi, Ayşecik bugüne kadar hangi CHP’li belediye başkanını ziyaret ettiyse şimdi hepsi Silivri’de… en son il başkanını ziyaret etti adamın makamına kayyum atandı. CHP İlçe Başkanı Gizem Başaran Aslan’ın yerinde olsam tüm bunlardan ders alır, o gün bir bahane bulup ziyareti engellerdim. Ne diyelim, inşallah yine korktuğum şey başımıza gelmez.

Bu arada sıkı bir diyete başlayan Ayşecik epey kilo vermiş. Keşke diyet için gösterdiği azmi Bakırköy’ün sorunları içinde gösterse…

Merak ettim; Bakırköy’ün ilk kadın belediye başkanı olarak övünen Ayşecik, acaba tarihinde ilk meclis üyelerinin tutuklandığı belediye başkanı olarak da övünüyor mu?


Not: Her ne kadar Albert Einstein yaşamıyorsa da, bundan haberi olmayanlar için duyurayım, ‘Haberde kullanılan resim tamamen hayal ürünüdür.’