Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VARIZ AMA YOKUZ...

ADALAR 30.01.2023 - 17:03, Güncelleme: 30.01.2023 - 17:16
 

VARIZ AMA YOKUZ...

Başarılı insan, güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyendir.
Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül geçtiğimiz günlerde belediye gazetesine verdiği röportajda, Adalar’da ‘Mimoza Festivali’ ve ‘Lavanta Festivali’ düzenlediklerini söylemiş. Ne zaman Erdem Gül ile ilgili bir şey okusam-duysam nedense aklıma Orhan Veli’nin;   Kim söylemiş beni Süheyla'ya vurulmuşum diye? Kim görmüş, ama kim, Eleni'yi öptüğümü, Yüksek kaldırımda, güpe gündüz? Melahat'i almışım da sonra Alemdara gitmişim, öyle mi? Onu sonra anlatırım, fakat Kimin bacağını sıkmışım tramvayda? Güya bir de Galataya dadanmışız; Kafaları çekip çekip Orada alıyormuşuz soluğu; Geç bunları, anam babam, geç; Geç bunları bir kalem; Bilirim ben yaptığımı. şiiri geliyor… Sahi, yaptığınız festivalleri kim görmüş, kim duymuş, kim biliyor sayın Erdem Gül…On kişi toplanıp kendi aranızda bir etkinlik düzenlemiş ve adına da festival demişseniz o başka. Geç bunları anam-babam geç…. ‘Sokaklarda Kaldırılmayan Çöpler Festivali’, ‘İmar Kirliliği Festivali’, ‘Kaçak Bisiklet-Akülü Araç Festivali’ vs. düzenleseler çok daha gerçekçi olurdu. Bu arada yine sayın Erdem Gül genel seçimi kastederek ‘Mayıslar Güzel Olacak’ diye paylaşımlar yapmış, Sevgili başkan, Mayıslar güzel olur mu-olmaz mı bilemem ama 2024 Mart’ının çok güzel olacağını şimdiden söyleyeyim.   AK Parti İstanbul İl Başkanlığı herhalde İstanbul’da istişare edecek yer bulamamış olacaklar ki, Ankara-Kızılcahamam’da ’İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ düzenlemişler. Eeee, kambersiz düğün olmaz diyerek giderken yanlarına Ak Parti Adalar teşkilatını da almayı unutmamışlar. İlçe yıllardır, çöpüyle-çukuruyla-kaçak inşaatlarıyla oynarken, Diğer ilçeleri bir tarafa koyalım, Adaların sorunları için Kızılcahamam’a gidip istişarede bulunmanın elbette mantıklı bir açıklaması vardır. Benim aklıma gelen tek mantıklı açıklama; AK Parti İstanbul İl Başkanlığı bakmış ki; Adalar İlçe teşkilatı çok başarısız, bunları Kızılcahamam’a götürüp bırakalım eğer geri dönerlerse görevlerine devam etsinler, yok eğer yolu bulamayıp dönmezlerse hem biz, hemde Adalar bunlardan kurtulur diye düşündüler herhalde…  
Başarılı insan, güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyendir.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül geçtiğimiz günlerde belediye gazetesine verdiği röportajda, Adalar’da ‘Mimoza Festivali’ ve ‘Lavanta Festivali’ düzenlediklerini söylemiş. Ne zaman Erdem Gül ile ilgili bir şey okusam-duysam nedense aklıma Orhan Veli’nin;  

Kim söylemiş beni
Süheyla'ya vurulmuşum diye?
Kim görmüş, ama kim,
Eleni'yi öptüğümü,
Yüksek kaldırımda, güpe gündüz?
Melahat'i almışım da sonra
Alemdara gitmişim, öyle mi?
Onu sonra anlatırım, fakat
Kimin bacağını sıkmışım tramvayda?
Güya bir de Galataya dadanmışız;
Kafaları çekip çekip
Orada alıyormuşuz soluğu;
Geç bunları, anam babam, geç;
Geç bunları bir kalem;
Bilirim ben yaptığımı.

şiiri geliyor… Sahi, yaptığınız festivalleri kim görmüş, kim duymuş, kim biliyor sayın Erdem Gül…On kişi toplanıp kendi aranızda bir etkinlik düzenlemiş ve adına da festival demişseniz o başka. Geç bunları anam-babam geç….

Sokaklarda Kaldırılmayan Çöpler Festivali’, ‘İmar Kirliliği Festivali’, ‘Kaçak Bisiklet-Akülü Araç Festivali’ vs. düzenleseler çok daha gerçekçi olurdu.

Bu arada yine sayın Erdem Gül genel seçimi kastederek ‘Mayıslar Güzel Olacak’ diye paylaşımlar yapmış, Sevgili başkan, Mayıslar güzel olur mu-olmaz mı bilemem ama 2024 Mart’ının çok güzel olacağını şimdiden söyleyeyim.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı herhalde İstanbul’da istişare edecek yer bulamamış olacaklar ki, Ankara-Kızılcahamam’da ’İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ düzenlemişler. Eeee, kambersiz düğün olmaz diyerek giderken yanlarına Ak Parti Adalar teşkilatını da almayı unutmamışlar. İlçe yıllardır, çöpüyle-çukuruyla-kaçak inşaatlarıyla oynarken, Diğer ilçeleri bir tarafa koyalım, Adaların sorunları için Kızılcahamam’a gidip istişarede bulunmanın elbette mantıklı bir açıklaması vardır.

Benim aklıma gelen tek mantıklı açıklama; AK Parti İstanbul İl Başkanlığı bakmış ki; Adalar İlçe teşkilatı çok başarısız, bunları Kızılcahamam’a götürüp bırakalım eğer geri dönerlerse görevlerine devam etsinler, yok eğer yolu bulamayıp dönmezlerse hem biz, hemde Adalar bunlardan kurtulur diye düşündüler herhalde…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Aaa
(30.01.2023 18:42 - #289)
Genel seçimlerle ilgili istişare illa da bulunduğun ilçede yapılır diye bir kural mı var, yerel belediyecilik seçim olsa anlarım siyaseten biraz sığ görüşlü olduğunuz ortada.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.