Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Batman Sasonda kalp hastasına 5 saatte ulaşıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2022 - 15:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Batman Sasonda kalp hastasına 5 saatte ulaşıldı

Batmana bağlı Sason İlçesinde yer alan Çakıpınar köyünde yaşayan kalp hastasına yoğun kar nedeniyle 5 saatte ulaşıldı.Taha Yusuf ÖZMEN (BATMAN İGFA)- Batman’ın Sason ilçesi Çakırpınar köyü Osmanlı mezrasına ikamet eden kalp hastasına yolların karla kapalı olması nedeniyle 5 saatte ulaşıldı. Köyde yaşayan yaşayan kalp hastası Mehmet Ali Karabulut (57) isimli vatandaşın ailesinin 112 Acil Sağlık Hizmetlerini aramasıyla karla kapalı olan yolu açmaya başladıklarını belirten Sason İlçe Özel İdare Şantiye Şefi Mehmet Salih Yıldız, 5 saatlik bir çalışmayla yolu ulaşıma açtıklarını söyledi. Yıldız, kar yoğunluğu nedeniyle ambulansın gidemediği mezraya kar temizleme makinalarının giderek hastayı alıp ambulansa kadar getirdiklerini daha sonra Sağlık Ekiplerinin hastayı alarak Sason Devlet Hastanesine naklettiklerini belirtti. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Karabulut, müşahede altına alındı. 

Batmana bağlı Sason İlçesinde yer alan Çakıpınar köyünde yaşayan kalp hastasına yoğun kar nedeniyle 5 saatte ulaşıldı.

Taha Yusuf ÖZMEN (BATMAN İGFA)- Batman’ın Sason ilçesi Çakırpınar köyü Osmanlı mezrasına ikamet eden kalp hastasına yolların karla kapalı olması nedeniyle 5 saatte ulaşıldı.

Köyde yaşayan yaşayan kalp hastası Mehmet Ali Karabulut (57) isimli vatandaşın ailesinin 112 Acil Sağlık Hizmetlerini aramasıyla karla kapalı olan yolu açmaya başladıklarını belirten Sason İlçe Özel İdare Şantiye Şefi Mehmet Salih Yıldız, 5 saatlik bir çalışmayla yolu ulaşıma açtıklarını söyledi. Yıldız, kar yoğunluğu nedeniyle ambulansın gidemediği mezraya kar temizleme makinalarının giderek hastayı alıp ambulansa kadar getirdiklerini daha sonra Sağlık Ekiplerinin hastayı alarak Sason Devlet Hastanesine naklettiklerini belirtti.

Hastanede ilk müdahalesi yapılan Karabulut, müşahede altına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.