Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Türkiye’nin tek lagün gölü beyaz gelinliğini giydi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2022 - 23:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Türkiye’nin tek lagün gölü beyaz gelinliğini giydi

Ülkenin bembeyaz örtüyle kapandığı bu günlerde, Kristal Lagün Gölü de bu güzellikten nasibini aldı.Tural ŞAHBAZLI ( KAHRAMANMARAŞ İGFA) Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından ev sahipliği yapılacak olan ve ana teması  “Doğa Dostu Şehir ve Duyarlılık” olarak belirlenmiş olan Expo 2023 Rekreasyon Alanında bulunan ve Türkiye’nin şu ana kadar ilk ve tek olma özelliğini taşıyan Kristal Lagün Gölü beyaza büründü.  Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından görüntülenerek paylaşılan Kristal Lagün Gölü’nün karlı görüntüsü adeta mest ederken, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Ülkenin bembeyaz örtüyle kapandığı bu günlerde, Kristal Lagün Gölü de bu güzellikten nasibini aldı.

Tural ŞAHBAZLI ( KAHRAMANMARAŞ İGFA)
Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından ev sahipliği yapılacak olan ve ana teması  “Doğa Dostu Şehir ve Duyarlılık” olarak belirlenmiş olan Expo 2023 Rekreasyon Alanında bulunan ve Türkiye’nin şu ana kadar ilk ve tek olma özelliğini taşıyan Kristal Lagün Gölü beyaza büründü. 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından görüntülenerek paylaşılan Kristal Lagün Gölü’nün karlı görüntüsü adeta mest ederken, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.