Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ YENİ KEŞFEDENLER İÇİN KISA HATIRLATMA…

GÜNDEM 03.12.2020 - 17:06, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ YENİ KEŞFEDENLER İÇİN KISA HATIRLATMA…

Vatan haini bazı siyasetçiler, gazeteciler, aydın geçinenler, püsküllü dönmeler açıklamalarında yazılarında, ifadelerinde Türk ordusuna karşı inanılmaz bir nefret kusmaktadırlar. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimliği taşıyan bu insanların Türk Ordusuna duydukları kinin boyutlarını kavramakta insan zorlanmaktadır.
Tarih, 4 Temmuz 2003… Kuzey Irak'ın Süleymaniye şehrinde karargah kurmuş  bulunan bir binbaşımız komutasındaki 11 Türk Silahlı Kuvvetleri mensubumuz ve Türkmen mihmandarlarının, Irak'taki işgal kuvvetlerinin bir parçası olan Amerikan 173. Hava İndirme Tugayı'na bağlı askerlerce ve yanlarında peşmergelerin de bulunduğu bir şekilde sürpriz bir baskın sonucu derdest edilip, başlarına çuval geçirilmek suretiyle götürülüp 60 saat süresince alıkonularak sorguya çekildiler.   Tarih, 25 Temmuz 2008… İlk Ergenekon davası açıldı ve binlerce komutanımız ya tutuklandı ya da ordudan ihraç-emekli edildi.   Tarih, 27 Aralık 2009… Bir FETÖ tezgahı olarak, Bülent Arınç’a suikast kumpası bahanesiyle, Kozmik Oda’yı Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’a baskı-telkin ve tavsiye yoluyla açtırdılar. O dönemin en yetkili iki ismi sizce kimdi?… Kozmik Oda’nın deşifre olmasından dolayı tam 813 yurtsever istihbaratçımız şehit edildi.   Tarih, 19 Ekim 2010… Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın çağrısı üzerine Kandil dağı ve Mahmur Kampı'dan gelen 34 kişi Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye davullu zurnalı giriş yaptı.   Tarih, 1 Ocak 2012… Türkiye‘nin en yüksek kapasiteli istihbarat ve dinleme üssü olarak bilinen Genelkurmay Elektronik Sistemler Komutanlığı (GESKOM), Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı'na Devrine Ait Protokol” ile MİTGES Başkanlığı olarak MİT Müsteşarlığına bağlandı. Bilindiği üzere MİTGES’in başkanlığına da Basri Aktepe denen vatan haini getirildi. Basri Aktepe FETÖ’den 12 yıl ceza aldı.   Tarih, 29 Ekim 2014… Irak’ın kuzeyinde bulunan ve Türk ordusunun binlerce şehit vermesinin sorumlusu PKK’lılar 29 Ekim 2014 günü Habur üzerinden geçerek Suriye’nin Türkiye sınırında bulunan Ayn-El Arab bölgesine gitmişti.   Tarih, 15 Temmuz 2016… Türk Ordusunun getirildiği son nokta ve kaçınılmaz FETÖ darbe girişimi.   Ve günümüz… CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Öyle bir noktadayız ki, Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar’a satılmış.’’   Türkiye ve Türk ordusuna karşı sürdürülen enformasyon savaşının amacı, Türk milletinin İstiklal Harbi sonucunda milli-üniter bir devlet olarak kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti devletinin tasfiye edilmesidir. Sürdürülen enformasyon savaşı ile Türk Ordusu; içinde katliamcıları, katilleri, darbecileri barındıran, kontrgerilla / Ergenekon örgütlenmeleri ile Türk milletinin yüksek menfaatlerine ihanet eden bir illegal örgüt ve katiller çetesi olarak sunulmaya çalışılmaktadır. Bu konuda iç ve dış güç odakları uzlaşma içindedir. Bazı siyasetçiler, gazeteciler, aydınlar açıklamalarında yazılarında, ifadelerinde Türk ordusuna karşı inanılmaz bir nefret kusmaktadırlar. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimliği taşıyan bu insanların kendi ordularına duydukları kinin boyutlarını kavramakta insan zorlanmaktadır. Türk ordusu kendi ülkesinde, kışlalarında kuşatma altına alınmış bir ordu hâline gelmiştir.   
Vatan haini bazı siyasetçiler, gazeteciler, aydın geçinenler, püsküllü dönmeler açıklamalarında yazılarında, ifadelerinde Türk ordusuna karşı inanılmaz bir nefret kusmaktadırlar. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimliği taşıyan bu insanların Türk Ordusuna duydukları kinin boyutlarını kavramakta insan zorlanmaktadır.

Tarih, 4 Temmuz 2003… Kuzey Irak'ın Süleymaniye şehrinde karargah kurmuş  bulunan bir binbaşımız komutasındaki 11 Türk Silahlı Kuvvetleri mensubumuz ve Türkmen mihmandarlarının, Irak'taki işgal kuvvetlerinin bir parçası olan Amerikan 173. Hava İndirme Tugayı'na bağlı askerlerce ve yanlarında peşmergelerin de bulunduğu bir şekilde sürpriz bir baskın sonucu derdest edilip, başlarına çuval geçirilmek suretiyle götürülüp 60 saat süresince alıkonularak sorguya çekildiler.

 

Tarih, 25 Temmuz 2008… İlk Ergenekon davası açıldı ve binlerce komutanımız ya tutuklandı ya da ordudan ihraç-emekli edildi.

 

Tarih, 27 Aralık 2009… Bir FETÖ tezgahı olarak, Bülent Arınç’a suikast kumpası bahanesiyle, Kozmik Oda’yı Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’a baskı-telkin ve tavsiye yoluyla açtırdılar. O dönemin en yetkili iki ismi sizce kimdi?… Kozmik Oda’nın deşifre olmasından dolayı tam 813 yurtsever istihbaratçımız şehit edildi.

 

Tarih, 19 Ekim 2010… Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın çağrısı üzerine Kandil dağı ve Mahmur Kampı'dan gelen 34 kişi Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye davullu zurnalı giriş yaptı.

 

Tarih, 1 Ocak 2012… Türkiye‘nin en yüksek kapasiteli istihbarat ve dinleme üssü olarak bilinen Genelkurmay Elektronik Sistemler Komutanlığı (GESKOM), Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı'na Devrine Ait Protokol” ile MİTGES Başkanlığı olarak MİT Müsteşarlığına bağlandı. Bilindiği üzere MİTGES’in başkanlığına da Basri Aktepe denen vatan haini getirildi. Basri Aktepe FETÖ’den 12 yıl ceza aldı.

 

Tarih, 29 Ekim 2014… Irak’ın kuzeyinde bulunan ve Türk ordusunun binlerce şehit vermesinin sorumlusu PKK’lılar 29 Ekim 2014 günü Habur üzerinden geçerek Suriye’nin Türkiye sınırında bulunan Ayn-El Arab bölgesine gitmişti.

 

Tarih, 15 Temmuz 2016… Türk Ordusunun getirildiği son nokta ve kaçınılmaz FETÖ darbe girişimi.

 

Ve günümüz… CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Öyle bir noktadayız ki, Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar’a satılmış.’’

 

Türkiye ve Türk ordusuna karşı sürdürülen enformasyon savaşının amacı, Türk milletinin İstiklal Harbi sonucunda milli-üniter bir devlet olarak kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti devletinin tasfiye edilmesidir. Sürdürülen enformasyon savaşı ile Türk Ordusu; içinde katliamcıları, katilleri, darbecileri barındıran, kontrgerilla / Ergenekon örgütlenmeleri ile Türk milletinin yüksek menfaatlerine ihanet eden bir illegal örgüt ve katiller çetesi olarak sunulmaya çalışılmaktadır. Bu konuda iç ve dış güç odakları uzlaşma içindedir.

Bazı siyasetçiler, gazeteciler, aydınlar açıklamalarında yazılarında, ifadelerinde Türk ordusuna karşı inanılmaz bir nefret kusmaktadırlar. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimliği taşıyan bu insanların kendi ordularına duydukları kinin boyutlarını kavramakta insan zorlanmaktadır.

Türk ordusu kendi ülkesinde, kışlalarında kuşatma altına alınmış bir ordu hâline gelmiştir.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.