Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yönetmeliğinde değişiklik

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2022 - 10:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yönetmeliğinde değişiklik

Toplantı ve gösteri yürüyüşü yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Karar bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı.ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı, Danıştay 10. Dairesi’nin 2020 yılında verdiği kararı iki yıl sonra uygulamaya koydu. Bakanlık, Danıştay kararı uyarınca yönetmelikte değişiklik yaptı. Yönetmelikte, “ve vatandaşların günlük yaşamını zorlaştırmayacak” ibaresi, “vatandaşların günlük yaşamını aşırı ve katlanılamaz derecede zorlaştırmayacak”şeklinde değiştirildi. Ayrıca, yönetmeliğin başka bir bendinde yer alan “ve vatandaşların günlük yaşamını zorlaştırmayacak” ibaresi de yürürlükten kaldırıldı. Söz konusu karara ulaşmak için tıklayabilrsiniz.

Toplantı ve gösteri yürüyüşü yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Karar bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı, Danıştay 10. Dairesi’nin 2020 yılında verdiği kararı iki yıl sonra uygulamaya koydu.

Bakanlık, Danıştay kararı uyarınca yönetmelikte değişiklik yaptı. Yönetmelikte, “ve vatandaşların günlük yaşamını zorlaştırmayacak” ibaresi, “vatandaşların günlük yaşamını aşırı ve katlanılamaz derecede zorlaştırmayacak”şeklinde değiştirildi.

Ayrıca, yönetmeliğin başka bir bendinde yer alan “ve vatandaşların günlük yaşamını zorlaştırmayacak” ibaresi de yürürlükten kaldırıldı.

Söz konusu karara ulaşmak için tıklayabilrsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.