Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

TARIK AKAN KÜLTÜR ŞELALESİ...

BAKIRKÖY 25.11.2021 - 18:01, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

TARIK AKAN KÜLTÜR ŞELALESİ...

Bakırköy Belediyesi hizmetlere doymuyor
Öncelikle tüm Bakırköylülerden özür dileyerek bugünkü kısa yazıma başlamak istiyorum. Özür diliyorum çünkü bunca zamandır, ‘’Bakırköy’e tek bir yatırım yapmadınız’’ diye Bakırköy Belediyesini insafsızca eleştirmiştim. Oysa nereden bilebilirdim ki, Bakırköy Belediyesi sosyal yardımlarını gözümüze soka soka yaparken, projelerini ise gizli gerçekleştirdiğini!   Varan 1- Ataköy 2-5-6 mahallesinde bulunan, Tarık Akan Kültür Şelalesi. Zaman zaman su sıkıntısı yaşanan ilçemizde meğerse belediyemiz bizden habersiz muhteşem bir şelale açmış. İnanmıyorsunuz değil mi! İlk duyduğumda bende inanamamıştım ama görüntüleri izleyince mutluluktan gözyaşlarına boğuldum.  Artık, yazları kültür merkezi olarak kullanılan yer, yağmurlu günlerde şelale olarak Bakırköy halkına hizmet veriyor.     Varan 2- Aşağıda resimlerini gördüğünüz yer belediye kreşi. Mini mini çocuklara daha küçük yaşta hayatın gerçeklerini öğretmek adına; terkedilmiş-viraneye dönüşmüş yer nasıl olmalı, bahçede fare ölüsü varsa ne yapmalı adlı uygulamalı dersler veriliyor.     Varan 3- Yine aşağıdaki resimler Cumartesi Pazarı’na ait. Sokaklar işgal edilerek kurulan pazarda asıl amaç; işgal sırasında olası deprem-yangın ve diğer acil durumlar yaşanması halinde, vatandaşların güvenli bölgelere kaçabilmek için strateji geliştirmelerini-çıkış yolları keşfedebilmelerini teşvik etmek…     Varan 4-5-6-7-8-….100- Beklenen İstanbul depremi yüzünden her gün Alfred Hitchcock’un korku filmlerini ruhumuzda yaşayalım, hangi din mensubu olursak olalım hayatta kalabilmek için Tanrı’ya dua etmeyi bırakmayalım diye Kentsel Dönüşüm’ü geciktirme projesini ve diğer muhteşem projeleri yazmıyorum bile… Hadi nankörlük yapmayın ve sizde sayın Bülent Kerimoğlu'ndan özür dileyin.
Bakırköy Belediyesi hizmetlere doymuyor

Öncelikle tüm Bakırköylülerden özür dileyerek bugünkü kısa yazıma başlamak istiyorum. Özür diliyorum çünkü bunca zamandır, ‘’Bakırköy’e tek bir yatırım yapmadınız’’ diye Bakırköy Belediyesini insafsızca eleştirmiştim. Oysa nereden bilebilirdim ki, Bakırköy Belediyesi sosyal yardımlarını gözümüze soka soka yaparken, projelerini ise gizli gerçekleştirdiğini!

 

Varan 1- Ataköy 2-5-6 mahallesinde bulunan, Tarık Akan Kültür Şelalesi. Zaman zaman su sıkıntısı yaşanan ilçemizde meğerse belediyemiz bizden habersiz muhteşem bir şelale açmış. İnanmıyorsunuz değil mi! İlk duyduğumda bende inanamamıştım ama görüntüleri izleyince mutluluktan gözyaşlarına boğuldum.  Artık, yazları kültür merkezi olarak kullanılan yer, yağmurlu günlerde şelale olarak Bakırköy halkına hizmet veriyor.

 

 

Varan 2- Aşağıda resimlerini gördüğünüz yer belediye kreşi. Mini mini çocuklara daha küçük yaşta hayatın gerçeklerini öğretmek adına; terkedilmiş-viraneye dönüşmüş yer nasıl olmalı, bahçede fare ölüsü varsa ne yapmalı adlı uygulamalı dersler veriliyor.

 

 

Varan 3- Yine aşağıdaki resimler Cumartesi Pazarı’na ait. Sokaklar işgal edilerek kurulan pazarda asıl amaç; işgal sırasında olası deprem-yangın ve diğer acil durumlar yaşanması halinde, vatandaşların güvenli bölgelere kaçabilmek için strateji geliştirmelerini-çıkış yolları keşfedebilmelerini teşvik etmek…

 

 

Varan 4-5-6-7-8-….100- Beklenen İstanbul depremi yüzünden her gün Alfred Hitchcock’un korku filmlerini ruhumuzda yaşayalım, hangi din mensubu olursak olalım hayatta kalabilmek için Tanrı’ya dua etmeyi bırakmayalım diye Kentsel Dönüşüm’ü geciktirme projesini ve diğer muhteşem projeleri yazmıyorum bile…

Hadi nankörlük yapmayın ve sizde sayın Bülent Kerimoğlu'ndan özür dileyin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.