Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

SÜTÇÜ BEYGİRİ İLE YOL GİDİLMEZ...

BAKIRKÖY 03.08.2020 - 15:02, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

SÜTÇÜ BEYGİRİ İLE YOL GİDİLMEZ...

Dörtnala gelip Damal'dan Avrupa'ya bir kısrak başı gibi uzanan                         Bakırköy, benim.   Bülent başkanımı, sol elinde sopa, at üzerinde Bakırköy’e dörtnala gelirken görünce çocukluk anılarım canlandı. AT’la Gel Şaban filmini küçükken izlemiş, çok gülmüştüm. Sonra, ‘’keşke bende AT’a binsem’’ diye hayaller kurmuştum. Değişen çağla birlikte, AT’a eziyet çektirmemek adına o hayalim de uçup gitti.   Her konuştuğu kurultay delegesini merhem zannetme yanlışına düştüğü için büyük yenilgiye uğrayan Bülent başkan, yaralarını sarmak için memleketine giderek yine büyük yanlış yaptı. Sevgili Kerimoğlu; siz sıradan bir insan değilsiniz. 230 bin nüfuslu Bakırköy ilçesinin belediye başkanısınız. Türk Kültür Tarihinin mirasçısı olarak, hüzünlerin, kırgınlıkların ve acıların bir nebze unutulduğu, sevgi atmosferinde güzide duyguların paylaşıldığı bayramlarda ilçenizi terk etmemelisiniz. Sevgi, saygı, kardeşlik ve hoşgörü ikliminde gerçekleşen bayramlarda halkın içinde olmalısınız. Sütçü beygirine binerek poz verip, 1500 km uzaktan seçmenlerinizin hal-hatırını sorma lüksünüz yok. Atalarımız; Atın iyisine doru, insanın iyisine deli derler. Oysa sizin bu yaptığınız zırdelilikten öteye gitmez.   Önünüzde koskoca 5 yıl daha var. Bugüne kadar yaşadığınız tüm kavgaları-çekişmeleri unutun. Belediyenizin imkânları ölçüsünde halkı da dâhil edeceğiniz küçük-büyük projeler hazırlatıp yaşama geçirin. Halk için ama halkla birlikte yepyeni eserler yaratın. Özellikle Bakırköy halkının umutsuzluğa dönüşen kat artışı isteğini gerçekleştirmek için gerekirse bakanlıklar önüne çadır kurup mücadele verin. Ünlü işadamlarından-büyük firmalardan projeleriniz için sponsor olmalarını isteyin. Düşman gördüğünüz yerel basın aslında sadece ilçenin sorunlarını yazmaktadır. Onlara kin gütmek yerine minnet duyun. İnsanlar size oy vermek için sandığa gidip zamanlarını FEDA ederken, siz işin KÂR kısmını düşünemeyin. Aynı sofrada yemek yediklerinize dikkat edin ki, karnı doyan size düşman olmasın. Kalan son beş yılda, tek hedefiniz insana yatırım olsun, İngiltere’ye değil… Yani sözün özü başkanım; Atın üzerindeki TÜRK olun, yük değil…

Dörtnala gelip Damal'dan

Avrupa'ya bir kısrak başı gibi uzanan

                        Bakırköy, benim.

 

Bülent başkanımı, sol elinde sopa, at üzerinde Bakırköy’e dörtnala gelirken görünce çocukluk anılarım canlandı.

AT’la Gel Şaban filmini küçükken izlemiş, çok gülmüştüm. Sonra, ‘’keşke bende AT’a binsem’’ diye hayaller kurmuştum. Değişen çağla birlikte, AT’a eziyet çektirmemek adına o hayalim de uçup gitti.

 

Her konuştuğu kurultay delegesini merhem zannetme yanlışına düştüğü için büyük yenilgiye uğrayan Bülent başkan, yaralarını sarmak için memleketine giderek yine büyük yanlış yaptı.

Sevgili Kerimoğlu; siz sıradan bir insan değilsiniz. 230 bin nüfuslu Bakırköy ilçesinin belediye başkanısınız. Türk Kültür Tarihinin mirasçısı olarak, hüzünlerin, kırgınlıkların ve acıların bir nebze unutulduğu, sevgi atmosferinde güzide duyguların paylaşıldığı bayramlarda ilçenizi terk etmemelisiniz. Sevgi, saygı, kardeşlik ve hoşgörü ikliminde gerçekleşen bayramlarda halkın içinde olmalısınız. Sütçü beygirine binerek poz verip, 1500 km uzaktan seçmenlerinizin hal-hatırını sorma lüksünüz yok. Atalarımız; Atın iyisine doru, insanın iyisine deli derler. Oysa sizin bu yaptığınız zırdelilikten öteye gitmez.

 

Önünüzde koskoca 5 yıl daha var. Bugüne kadar yaşadığınız tüm kavgaları-çekişmeleri unutun. Belediyenizin imkânları ölçüsünde halkı da dâhil edeceğiniz küçük-büyük projeler hazırlatıp yaşama geçirin. Halk için ama halkla birlikte yepyeni eserler yaratın. Özellikle Bakırköy halkının umutsuzluğa dönüşen kat artışı isteğini gerçekleştirmek için gerekirse bakanlıklar önüne çadır kurup mücadele verin. Ünlü işadamlarından-büyük firmalardan projeleriniz için sponsor olmalarını isteyin. Düşman gördüğünüz yerel basın aslında sadece ilçenin sorunlarını yazmaktadır. Onlara kin gütmek yerine minnet duyun. İnsanlar size oy vermek için sandığa gidip zamanlarını FEDA ederken, siz işin KÂR kısmını düşünemeyin.

Aynı sofrada yemek yediklerinize dikkat edin ki, karnı doyan size düşman olmasın.

Kalan son beş yılda, tek hedefiniz insana yatırım olsun, İngiltere’ye değil…

Yani sözün özü başkanım; Atın üzerindeki TÜRK olun, yük değil…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.