Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Selahattin Gürkandan galericilere ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2022 - 20:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Selahattin Gürkandan galericilere ziyaret

Yoğun kar yağışı nedeniyle 19 Ocak Çarşamba Günü Galericiler SitesiSnde meydana gelen sundurma çökmesiyle ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Galericiler Sitesi Dernek Başkanı Yalçın Yalçın’ı ve esnafları ziyaret etti. MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinden dolayı esnaflar adına teşekkür eden Galericiler Sitesi Dernek Başkanı Yalçın Yalçın, "kar yağışıyla birlikte Galericiler Sitemizde bulunan sundurmalarımızda çökme meydana geldi.  Çökme sonucunda bazı esnaf arkadaşlarımızın araçları zarar gördü. Bu zarardan dolayı üzgünüz ama sevindirici yanı herhangi bir can kaybımızın olmaması. Sayın Valimiz ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan esnaflarımıza destek beklemekteyiz. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Bizlerle yakinen ilgilendiler" dedi. Yaşanan çökmeden dolayı can kaybının olmamasının önemli olduğunu dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Bazı galerici esnaf arkadaşlarımızın zararları mevcut. Büyükşehir Belediyemizin personellerine galericiler sitesinde yaşanan olay sonrasında zarar ve ziyanlarla ilgili bir çalışma başlatmalarını, diğer taraftan sundurma altında kalan araçların bir an evvel çıkartılması noktasında belediyemizin imkânlarını ve gerektiğinde dışarıdan da imkân bulunarak bir an evvel araçların çıkarılması talimatını verdik" diye konuştu.  

Yoğun kar yağışı nedeniyle 19 Ocak Çarşamba Günü Galericiler SitesiSnde meydana gelen sundurma çökmesiyle ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Galericiler Sitesi Dernek Başkanı Yalçın Yalçın’ı ve esnafları ziyaret etti. 

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinden dolayı esnaflar adına teşekkür eden Galericiler Sitesi Dernek Başkanı Yalçın Yalçın, "kar yağışıyla birlikte Galericiler Sitemizde bulunan sundurmalarımızda çökme meydana geldi.  Çökme sonucunda bazı esnaf arkadaşlarımızın araçları zarar gördü. Bu zarardan dolayı üzgünüz ama sevindirici yanı herhangi bir can kaybımızın olmaması. Sayın Valimiz ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan esnaflarımıza destek beklemekteyiz. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Bizlerle yakinen ilgilendiler" dedi.

Yaşanan çökmeden dolayı can kaybının olmamasının önemli olduğunu dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Bazı galerici esnaf arkadaşlarımızın zararları mevcut. Büyükşehir Belediyemizin personellerine galericiler sitesinde yaşanan olay sonrasında zarar ve ziyanlarla ilgili bir çalışma başlatmalarını, diğer taraftan sundurma altında kalan araçların bir an evvel çıkartılması noktasında belediyemizin imkânlarını ve gerektiğinde dışarıdan da imkân bulunarak bir an evvel araçların çıkarılması talimatını verdik" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.