Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

SIRA DA ZEYTİNLİK HALK PAZARI VAR!...

BAKIRKÖY 18.06.2021 - 13:10, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

SIRA DA ZEYTİNLİK HALK PAZARI VAR!...

Bakırköy belediyesi mevcut arsa ve işyerlerini ne satmaya, ne de yandaşlarına kiralamaya doymuyor.
En son 33 dönüm araziyi satan Bakırköy belediyesi şimdi de Zeytinlik Halk Pazarını tahliye etmek için girişimlere başladı.   Hatırlanacağı üzere, Bakırköy Belediyesi Zeytinlik Halk Pazarının olduğu alanda 2016 yılı Kasım ayında Kültür Merkezi yapacağını söyleyerek hayali temel atma töreni yapmıştı. Aynı yeri 2017 Eylül ayında ise, CHP’li bazı meclis üyelerinin de ‘Ret’ oyu vermesine karşılık oy çokluğu ile aldığı yetkiyle 2018 Mart ayında yapımı ve işletimi için 29 yıllığına özel bir şirkete vermek için ihaleye çıkarmıştı. Zeytinlik Halk Pazarında faaliyet gösteren esnaflar ve vatandaşların bu karara itirazı üzerine ihale rafa kaldırılmıştı. Bakırköy Belediyesi dün akşamüstü, Zeytinlik Halk Pazarı esnafına yeniden tahliye yazısı göndererek işyerlerinin 30 gün içerisinde tahliyesini istedi. Adeta oldu-bittiye getirilmek istenen tahliye yazısı, ”acaba burası şimdi kime peşkeş çekilecek” sorusunu akla getiriyor. Çok yakında Botanik Park satışa çıkarsa hiç şaşırmayın derim...
Bakırköy belediyesi mevcut arsa ve işyerlerini ne satmaya, ne de yandaşlarına kiralamaya doymuyor.

En son 33 dönüm araziyi satan Bakırköy belediyesi şimdi de Zeytinlik Halk Pazarını tahliye etmek için girişimlere başladı.

 

Hatırlanacağı üzere, Bakırköy Belediyesi Zeytinlik Halk Pazarının olduğu alanda 2016 yılı Kasım ayında Kültür Merkezi yapacağını söyleyerek hayali temel atma töreni yapmıştı. Aynı yeri 2017 Eylül ayında ise, CHP’li bazı meclis üyelerinin de ‘Ret’ oyu vermesine karşılık oy çokluğu ile aldığı yetkiyle 2018 Mart ayında yapımı ve işletimi için 29 yıllığına özel bir şirkete vermek için ihaleye çıkarmıştı. Zeytinlik Halk Pazarında faaliyet gösteren esnaflar ve vatandaşların bu karara itirazı üzerine ihale rafa kaldırılmıştı. Bakırköy Belediyesi dün akşamüstü, Zeytinlik Halk Pazarı esnafına yeniden tahliye yazısı göndererek işyerlerinin 30 gün içerisinde tahliyesini istedi.

Adeta oldu-bittiye getirilmek istenen tahliye yazısı, ”acaba burası şimdi kime peşkeş çekilecek” sorusunu akla getiriyor.

Çok yakında Botanik Park satışa çıkarsa hiç şaşırmayın derim...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.