Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

RAFFİ ÖLDÜ, SORULARIMIZ ÖKSÜZ KALDI...

ADALAR 11.08.2021 - 14:55, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

RAFFİ ÖLDÜ, SORULARIMIZ ÖKSÜZ KALDI...

Raffi Hermon Araks ismini büyük çoğunluğunuz duymuşsunuzdur. Kendisi, Adalar Belediye Meclisi eski üyesiydi. (Eski başkan Mustafa Farsakoğlu'nun kültür-sanattan sorumlu başkan yardımcısı.) Yıllar önce Raffi’ye belediyede görev yaptığı sırada, yüklenici bir firmadan onbeşbin (15.000) tl parayı neden aldığını sormuştum. Elbette ki, sorumla birlikte belgeleri de yayınlamıştım. Kendisine sorduğum diğer bir soru ise; belediyeye alınan çöp araçları ihalesi ile ilgiliydi. İşte, o günlerde yazdığım yazılarda: Belediye ile iş yapan ………. Firmasından iki parça halinde toplam 15.000 (Onbeşbin) tl. para şahsınıza banka havalesi ile gönderildi mi? Eğer gönderildiyse bu parayı hangi nedenle, ne karşılığı olarak aldınız? Büyükada’da bulunan bir otelin sahibini otelini kapatmakla tehdit edip akülü aracına belediye adına el koydunuz mu? Eğer bu olay doğruysa akülü araç şu an nerede ve kimler tarafından kullanılıyor? Dün Raffi Hermon Araks’ın vefat ettiğini duydum. Soykırım yasası kabul edilsin diye çeşitli ülkelerde uğraşlar veren CHP’li eski Belediye Meclis üyesi Raffi Hermon Araks, 2014 yerel seçimlerinde partisinin adayını desteklemek yerine PKK işbirlikçisi Sırrı Süreyya Önder’i açık açık desteklediğini söylemiş ama buna rağmen partiden ihraç edilmemişti. Artık öteki tarafta Ermeni komitacıların, Asala terör örgütünün şehit ettiği yüzbinlerce Türk’e bunun hesabını verir. Bizler ölenin arkasından elbette konuşmayız ama kendisini ahlak abidesi gibi gösterenleri de ebediyen unutmayız.

Raffi Hermon Araks ismini büyük çoğunluğunuz duymuşsunuzdur.

Kendisi, Adalar Belediye Meclisi eski üyesiydi. (Eski başkan Mustafa Farsakoğlu'nun kültür-sanattan sorumlu başkan yardımcısı.)

Yıllar önce Raffi’ye belediyede görev yaptığı sırada, yüklenici bir firmadan onbeşbin (15.000) tl parayı neden aldığını sormuştum. Elbette ki, sorumla birlikte belgeleri de yayınlamıştım.

Kendisine sorduğum diğer bir soru ise; belediyeye alınan çöp araçları ihalesi ile ilgiliydi. İşte, o günlerde yazdığım yazılarda:

Belediye ile iş yapan ………. Firmasından iki parça halinde toplam 15.000 (Onbeşbin) tl. para şahsınıza banka havalesi ile gönderildi mi? Eğer gönderildiyse bu parayı hangi nedenle, ne karşılığı olarak aldınız? Büyükada’da bulunan bir otelin sahibini otelini kapatmakla tehdit edip akülü aracına belediye adına el koydunuz mu? Eğer bu olay doğruysa akülü araç şu an nerede ve kimler tarafından kullanılıyor?

Dün Raffi Hermon Araks’ın vefat ettiğini duydum. Soykırım yasası kabul edilsin diye çeşitli ülkelerde uğraşlar veren CHP’li eski Belediye Meclis üyesi Raffi Hermon Araks, 2014 yerel seçimlerinde partisinin adayını desteklemek yerine PKK işbirlikçisi Sırrı Süreyya Önder’i açık açık desteklediğini söylemiş ama buna rağmen partiden ihraç edilmemişti.

Artık öteki tarafta Ermeni komitacıların, Asala terör örgütünün şehit ettiği yüzbinlerce Türk’e bunun hesabını verir.

Bizler ölenin arkasından elbette konuşmayız ama kendisini ahlak abidesi gibi gösterenleri de ebediyen unutmayız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.