Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Pençe Kilitte 1 terörist etkisiz

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 00:30, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Pençe Kilitte 1 terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı, turuncu listeden bir teröristin daha Pençe-Kilit Operasyonunda etkisiz hale getirildiğini duyurdu.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irakın kuzeyinde 18 Mayısta etkisiz hale getirilen PKKlı teröristlerden birinin, Terörden Arananlar Listesinde turuncu kategoride aranan "Mirza" kod adlı Ayhan İnalhan olduğunu bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Turuncu listeden bir terörist daha silindi. 18 Mayısta Irakın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde etkisiz hale getirilen PKKlı teröristlerden birinin, turuncu listede aranan Mirza kod adlı Ayhan İnalhan isimli terörist olduğu belirlendi." ifadelerine yer verildi. https://twitter.com/tcsavunma/status/1528345135112720384

Milli Savunma Bakanlığı, turuncu listeden bir teröristin daha Pençe-Kilit Operasyonunda etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irakın kuzeyinde 18 Mayısta etkisiz hale getirilen PKKlı teröristlerden birinin, Terörden Arananlar Listesinde turuncu kategoride aranan "Mirza" kod adlı Ayhan İnalhan olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Turuncu listeden bir terörist daha silindi. 18 Mayısta Irakın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde etkisiz hale getirilen PKKlı teröristlerden birinin, turuncu listede aranan Mirza kod adlı Ayhan İnalhan isimli terörist olduğu belirlendi." ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1528345135112720384
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.